Hvad er en god Spider frastødende?

Hvad er en god Spider frastødende?


Edderkopper kan være et irriterende skadedyr omkring boliger. I sjældne tilfælde af spindlere er giftige, men de er mest berømt for deres spind, der forlader en hjem ser beskidt og haveplante for. Mange mennesker arbejde hårdt for at dræbe eller frastøde edderkopper, selv om de fleste er gavnlige, fordi de fange og dræbe andre bugs.

Citronella olie

I årtier har folk brugt citronella olie til at afvise myg. Det ser ud til at afvise en lang række skadedyr, herunder edderkopper. Som regel ikke bruge citronella stearinlys. Spray en blanding af en quart af vand, fem dråber af citronella olie og en teskefuld citron opvaskesæbe på områder i hjemmet hvor edderkopper er et problem.

Tea Tree olie og Neem olie

Mange mennesker bruge tea tree olie og neem olie til behandling af hud betingelser af både mennesker og kæledyr. Disse olier også synes at frastøde edderkopper. Bland en kvart af vand med en ounce af neem olie og 5 dråber af tea tree olie og to teskefulde opvaskesæbe. Spray blandingen på områder hvor edderkopper vises. Købe tea tree olie og neem olie på helsekost butikker.

Nonchemical insekticider

Ifølge North Dakota State University Extension Service, en blanding af olie af wintergreen, mineralsk olie og rosmarinolie gør en af mange kombinationer effektiv til at dræbe edderkopper, blandingen er tilgængelig i en kommerciel formel. Tjenesten udvidelse viser børstning væk spindelvæv og støvsugning op edderkopper, æg og webs som andre måder til at fjerne edderkopper fra hjem.

Kemiske insekticider og lim fælder

Flere insekticider dræbe effektivt edderkopper. Spray det på enhver overflade, hvor edderkopper samles. Der er også lim fælder, med flad klæbrige overflader, at lokke edderkopper og dræbe dem, nyttige, hvor kemiske insekticider ikke er en mulighed. Enten metode dræber eksisterende edderkopper men afvise ikke fremtidige ubudne gæster.

Fjernelse af edderkopper

Edderkopper samles ofte omkring boligen og under indgangsparti og tagudhæng. De finde undertiden deres vej indendørs gennem revner i træbeklædningen. Fjernelse af edderkopper, spindelvæv og æg sække, som du finder på ydersiden af huset begrænser antallet af edderkopper, der kan komme ind i huset, at reducere behovet for at frastøde dem i fremtiden.