Sådan Root en gren fra en Rose Bush

Sådan Root en gren fra en Rose Bush


Med oprindelse i Asien millioner af år siden, roser fejede hen over den nordlige halvkugle, der er anført i en lang række figurer, størrelser, farver og dufte. Roser er klassificeret som klatreroser, der vokser 20 fod høje eller mere og har brug for støtte og rosenbuske, der vokser oprejst og forsørge sig selv. Gengive roser fra stiklinger er en ubesværet og billig måde at skabe mere af din favorit rosenbuske. At kende sådan root en rosenhæk gren eller opskæring også giver dig mulighed at passere ned gamle roser til kære og venner.

Instruktioner

•Tag stiklinger i køligere vejr, helst i sent falde eller fra månederne November gennem februar, til at identificere de rosenbuske af de få resterende blomster.

•Anvend en skarp kniv eller Sakse til at skære 6 - til 8-tommer lange grene fra overordnet steg bush plante hvor det blomstrede for nylig. Ønskede filial eller skære at have mindst fem til seks bump eller "øjne." Gøre cut på en 45-graders vinkel.

•Sæt stiklinger i en container som en plastik pose med en bare lidt vand eller i en is brystet med ice i varmt vejr. Du kan gemme dine stiklinger på denne måde for et par dage hvis du har brug for.

•Vælg det område hvor du skal holde stiklinger. Selvom roser trives i solrige steder, vælge et sted hvor stiklingerne ikke får direkte sollys, men stadig få lys. For eksempel, vælge et blomsterbed, vender mod nord eller øst mod dit hus, tilføje en fjerdedel til en tredjedel sphagnum til sandet jord.

•Fjern alle blade fra bunden halvdelen af stiklinger men holder bladene på den øverste del.

•Kontrollér huller i jorden omkring halvdelen af længden af hver skæring ved hjælp af en træ blyant. Placer hver skære ind i sit hul i rækker 6-8 inches fra hinanden. Fast, men omhyggeligt pakke jorden omkring hver plantet skæring, og vand dybt.

•Opret en etiket for hver række med en permanent markør og papir, skrive sorten rose eller den oprindelige skæring placering og datoen for hvornår du plantet stiklinger.

•Kapacitet dine stiklinger hver anden dag medmindre det regner, så de ikke vil tørre ud.

• Lad din stiklinger udvikle rødder og lade dem uforstyrret i et år. Da du startede med at tage stiklinger i den sene falde og vinter, lad dem indtil den følgende vinter. Dette giver dine stiklinger til at udvikle et stærkt rodsystem og forhindrer stress til dine planter.

•Flyt din unge rose planter til en permanent placering i områder, hvor de kan modtage en halv dag i sollys eller mere. Af det følgende forår, vil du have en vellykket vækst af planter med en overflod af blomster.