Væg ruder instruktioner

Trods den enorme mængde af gange du har ændret dine vægge farve, du måske har træt af udseendet. Heldigvis, væg ruder kan tilføje en unik effekt til dit hus stil. Det kan omdanne alle beboelsesrum, og med et par værktøjer vil du være færdige på ingen tid.

Materialer

Begynd ved at erhverve de nødvendige materialer: pensel, primer, en base coat maling, glasur, og mørk-farvet transparent glasur, blande badekar, maling rulle og bakke sæt, malerens klud, 1 qt klart protector og maler tape. Du kan finde alt på din lokale hardware butik, som Lowes og Home Depot. Hvis det er muligt, ikke budget til de billigere produkter, som højere kvalitet er generelt opnået med de dyrere materialer.

Praksis proces på skrot drywall eller krydsfiner før du rent faktisk arbejder på dit hjems wall.

Forberedelse til glasur

Prime overfladen. Nøje følge instruktionerne for din primer og lade det helt tørre. Efterfølgende, male en base coat maling på væggens overflade.

Du er nu klar til at blande glasur frakke med den mørke gennemsigtige farve. Følg en ene del maling til tre dele glasur forholdet, indtil du har blandet det hele beløb. Bland kun en lille mængde for at i første omgang teste dit mix.

Glasur

Anvende tilberedte glasuren blandingen over den grundmaling. Brug malerens klud til hurtigt aftørre og blend glasur rundt, indtil du opnår den ønskede effekt.

Hvis glasuren vises frem i lyset, tilføje mere af den gennemsigtige farve til blandingen. Hvis det er for mørkt, tilføje flere glasur.

Ansøgning

Ved anvendelsen af glasuren, start med den mindste væg først. Også anvende glasur hurtigt på hele væggen som glasur vil tørre hurtigt og kunne forlade en utilsigtet linje langs væggen. Hvis du ønsker at anvende en anden frakke, Sørg for at tillade den første frakke af glasur til grundigt tørre.