Hyppige insekter på Butterfly buske

Hyppige insekter på Butterfly buske


Butterfly bush er en busk, der ligner en lilla men er meget mindre. Klynger af blooms vises i midsommer i pink, hvid, blå, violet, hindbær og appelsin. De kommer også i bi-farve og i tre farver (lyserød, blå og hvid) på de samme bush. Trompet-lignende tubular blomst producerer en duft, der lokker nektar-elskende insekter.

Sommerfugle og møl

Butterfly bush tube-formede blomster tiltrækker sommerfugle og møl. Plant i bushen i et beskyttet område, der beskytter sarte sommerfugle og natsværmere fra vind. De vil svæve over eller lander på andre blomster, klippede deres lange tunger i blomsten til at suge nektaren. Sommerfugle og møl feed i områder, der giver et levende miljø, et sted at lægge æg og mad til caterpillar. Plante isop, bi balsam og kaprifolium i samme område for voksne. Vokse milkweed, dild, fennikel og persille for larver.

Bier

Bier er tiltrukket af den honning-lignende duft af en butterfly bush. Bierne indsamler nektar ved at drikke det og gemme det i en pose kaldes en afgrøde. Når de vender tilbage til bikuben, gylpe de nektar, så huset bier har mad. Bier ser ikke farven rød men ser ultraviolet til orange farver, som gør det muligt for dem at opdage den blues og det hvide i sommerfugl bush blomster. Duften af bushen er den største attraktion for bierne.

Summende fugl møl

Kolibri møl er insekter, der ligner kolibrier, som er også tiltrukket af sommerfugl buske. De er insekter, der starter ud som grønne larver med et horn på deres bageste del. De omdanner inde kokoner, at blande sig med blade strøelse på jorden og brød frem med buttet, rødlig-brun organer med en fantail og hurtigt flagrende wings. Kolibri møl har en lang tunge, der samler nektar fra butterfly bush tube-formede blomster.

Skadelige insekter

Butterfly bush også tiltrækker skadelige insekter; dem, der spiser blade i stedet for at tage i nektar. Toplettet spider mite er en af disse. Disse små edderkopper er fundet på undersiden af blade og ofte forårsager dem til at visne og dø. Japanske biller lever af blade fra juni til juli. De er lyse og skinnende grøn og kobber. Ved hjælp af insekticider til disse skadedyr kan skade de insekter, der behøver at bush for mad. Holde spider mider off planter ved at ramme dem med en kraftig spray af vand fra en slange så ofte som nødvendigt at holde dem under kontrol. Japanske biller er let hånd plukket fra løv og faldt ind i en dåse vand at drukne. Mariehøns holde spider mite befolkning ned, mens Bille fælder placeret væk fra bush kan hjælpe med japanske biller.