Hvad kan jeg gøre med min gamle blomster fra en begravelse?

Hvad kan jeg gøre med min gamle blomster fra en begravelse?


Begravelse blomster arrangementer er en traditionel måde at ære afdøde. Som regel fyldt med en overflod af friske blomster og pyntegrønt, låne de både følelser og skønhed til en bisættelse. Efter begravelsen er slut, kan smide disse smukke blomster føle ødsel. Heldigvis kan de let blive genanvendt til nye blomsterarrangementer, vises på nye måder, eller anden måde konserverede.

Gøre nye Vase ordninger

Trække de længere stilke af blomster og grønt, dem, der måler mindst 5 inches i længden, fra kiste sprays og andre begravelsen. Skyl stilke i koldt vand for at fjerne enhver floral skum rester. Skær den nederste tomme fra stilke med en Blomsterhandler kniv eller saks, skære i en skarp vinkel. Arrangere dem i en vase, fyldt med friske, kølige vand.

Oprette nye kurv arrangementer

Sættetid en blok af blomster skum i vandet, indtil det er fuldt mættet. Placere blomster skum i en cellophane-foret kurv eller anden beholder, såsom en terra cotta pot eller keramisk skål. Skære skum til at passe til container efter behov. Trække blomster og pyntegrønt fra eksisterende begravelsen og skyl og skær dem som beskrevet ovenfor. Indsæt den grønne planter og blomster i floral skum du har lige har placeret i dit valgte container, oprettelse af en ny ordning. Klip af pyntegrønt og blomster til forskellige længder for at oprette en tredimensionel arrangement, og sørg for den floral skum er helt dækket af blomster og blade.

Float korte stilke

Fjerne blomst stængler fra begravelsen. Skære stænglerne helt ud med en saks eller en Blomsterhandler kniv og kassere dem, så bare den blomstrende overhoved blomst resterne. Flyde blomst blomstrer i en lav, dekorativ fad eller skål fyldt med vand. Tilføje Flydelys i vandet. Bemærk, at visse blomster, såsom gardenias og gerbera tusindfryd, egner sig godt til flydende på grund af deres runde, relativt flade form.

Bevare blomster gennem tørring

Tør dem for at gøre blomsterne i begravelsen sidst i år. Trække et udvalg af blomster og pyntegrønt fra begravelse arrangementer. Skyl væk enhver floral skum rester, der kan blive hængende på deres stilke. Skære stænglerne ned til den længde du ønsker. Gruppe blomster i små klaser, binde dem sammen, og hænge dem op og ned i et mørkt og køligt sted, indtil de er helt tørre. Du kan også bevare blomster ved at trykke på dem i en blomst presse eller mellem de voks papir-foret sider af en tung bog. Hvis det ønskes, spray tørret blomster med tørret blomst spray, tilgængelig på mange håndværk-forsyning butikker, at beskytte dem mod fading og bryde.