Sådan Dry Amaryllis

Sådan Dry Amaryllis


En amaryllis producerer store blomster i mange forskellige nuancer og har en robust grøn stilk. Planten vokser fra en pære, der indeholder de fleste af næringsstofferne planten skal vokse. Du kan bevare en amaryllis pære til at dyrke den følgende sæson af udtørring af pære og overtalelse vækstdvale i August, snarere end om vinteren. Dette vil tillade dig at have et levedygtigt amaryllis pære til at vokse og blomstre indendørs under vinterferien.

Instruktioner

•Induce tidlige vækstdvale i August ved at bringe en potteplanter amaryllis i en placering der forbliver omkring 55 grader Fahrenheit. Ikke vand eller gøde den potteplante.

•Skabe planten indendørs før nogen frost. Grave pære ud af potten og skyl ud den klamrer sig snavs fra løgets rødder. Holde pæren i et køligt, tørt sted, indtil det begynder at udsende nye skud.

•Replant pære i en lille beholder, ikke bredere end to gange løgets diameter, med pottemuld. Forlade den øverste tredjedel af pæren udsat.

•Kapacitet repotted amaryllis. Ikke vand igen indtil det øverste jordlag er blevet tørt. Placer amaryllis i et solrigt område, som i nærheden af et vindue, indtil den blomstrer. Derefter, flytte til mindre direkte sollys til at holde blomstrer fra tørring.

•Klippe tilbage stilke til pæren, når blomsterne er færdig blomstrer i slutningen af vinteren. Flytte amaryllis tilbage til en solrig indendørs placering og befrugte månedligt, at indføre en flydende gødning samtidig med vand for at tilskynde til foråret vækst.

•Flyt amaryllis udendørs i spring en gang frost er forbi. Gentag pæren tørring proces i August.