Fortovet rengøring maskiner

Fortovet rengøring maskiner


Fortove er steder hvor fodgængere rejse til undgå biler og andre farer på vejen i nærheden. Både de hyppige rejser og naturlige kræfter årsag et fortov blive dækket med snavs, som kan blive en trippende fare og kan også reducere forekomsten af fortovet. Blevet udviklet en række værktøjer, der er designet til at hjælpe hastighed langs fortovet rengøring.

Små fejemaskiner

Fortovet fejemaskiner skal normalt være så lille som muligt så at de kan feje væk debris mens minimalt forstyrrende fodgængere. Mindre fortovet fejemaskiner er også bedre i stand til på fejer områder, der er svære at nå, ifølge Allianz Madvac, en kompagni specializing i gaden fejende udstyr. Fortovet fejemaskiner kan løfte støv og snavs fra fortovet uden tilstopning fortovet med snavs. Filtre er normalt på fejemaskiner til at forhindre tilstopning opstår.

Fortovet støvsugere

Mange fortovet fejemaskiner har suge værktøjer, der løfte skidt og snavs fra fortovet. Hurtig spinding pensler feje snavs til side. Mange nyere fortovet fejemaskiner tillader den erhvervsdrivende til at ride fejemaskine, hvilket reducerer mængden af stamme placeret på operatoren og også giver operatørerne til at rense fortove hurtigere. Støvsugere er mere nyttige, når rengøring fortove end simpel fortovet fejemaskiner, fordi de kan fange snavs i revner, der er svære at nå. Noget materiale, som meget tykke blade bunker, er imidlertid vanskeligt at suge i fejemaskinen og kan ender tilstopning fejemaskine, efter byen Olympia. Disse blade kan kræve manuel raking.

Pres skiver

Pres skiver er mekaniske anordninger, som sender meget intens sprays vand på fortove til at fjerne snavs og snavs fra fortove. Højtryksrenseren bruger vand eller er fyldt med et rengøringsmiddel. Mens gaden fejer udstyr, såsom fortovet fejemaskiner, bruges oftere til at rense fortove, er pres skiver undertiden nødvendig, da fortove blive plettet og udvikle skidt, der er svære at fjerne med suge handling. Vandet er bragt til højtryksrenser fra en haveslange, og energi, der genereres fra afbrænding af benzin eller et andet brændstof lægger pres på den vand, forårsager vandet til at frigive på en høj hastighed. Bagefter, meget beskidte fortove ofte gendannes til deres oprindelige udseende. Når du bruger højtryksrenseren, fortovet renere skal rense fortove under et tidspunkt på dagen når der er par fodgængere, da højtryksrenseren kan skade fodgængere og gøre fortovet glatte.