Sådan Root en trompet vin

Sådan Root en trompet vin


Trompet vin (Campsis radicans) er hjemmehørende i USA og hårdføre zone 4 på den amerikanske afdeling af landbrug plante hårdførhed Zone kort. En løvfældende vinstok, den vokser 30 til 40 fod i længden og bjørne rørformede orange blomster, der tiltrækker sommerfugle og kolibrier. Trompet vine er så let at pleje og sådan en grasserende producenten at det anses for invasive i nogle områder af landet. Selvom trompet vin vokser godt fra frø og du kan plante de suckers, der vokser fra bunden af vin, rodstiklinger formere let.

Instruktioner

•Dig grundigt i jorden 20 inches væk fra bunden af trompet vin med en lille skovl. Når du kommer til plantens rødder, holde op med at grave og bruge dine hænder til at børste jord fra rødderne.

•Klippe en 4-tommer stykke af en af de tykkere stykker af rod med sakse. Dække rødderne af mor trompet vin med jord.

•Plant trompet vin root vandret, 1-tommer dyb, i en gryde fyldt med lige dele af strimlet bark, sphagnum og sand. Vand medium, indtil det er ensartet fugtig.

•Sæt puljen i et område af haven, hvor den modtager indirekte solen og holde jorden fugtig mens trompet vin rødder og vokser.

Tips & advarsler

  • Trompet vinstokke kan irritere din hud, så bære handsker når du arbejder med dem.