Landskabspleje Idéer til forhaven ved hjælp af floden sten

Landskabspleje Idéer til forhaven ved hjælp af floden sten


Hvis du har adgang til floden sten, enten fra en vandmasse på din ejendom eller på din lokale hjem forbedring butik, kan du bruge de naturlige elementer til at forbedre og accent dit hjem. River sten gøre store landskabspleje stykker, og du kan bruge dem i en række forskellige måder omkring dit hjem.

Accent din flagstang

Hvis du har en flagstang i din forhave, oprette en cirkulær området omkring flagstang og trim det med floden sten i forskellige størrelser. Du kan bruge dekorative sten og grus inde i cirklen til accent din flagstang og eliminere behovet for at slå udenom. Eller du kan oprette en mini have inde i cirklen af river klipper. Enten måde, du har forbedret skønhed flagstang og det omkringliggende landskab.

Beskytte din postkasse

Hvis du bor i et landdistrikt og har din postkasse ved siden af gaden, kan du have problemer med at få slået ned af snowplows eller vandaler-boks. Du kan bruge floden sten for at styrke grundlaget for din postkasse samtidig også øge sit udseende. Vælge et antal stor flod sten og prop dem langs bunden af postkassen indlæg til at tjene som en bandage. Brug derefter en spredning af mindre sten til at udsmykke området omkring postkassen.

Sten gangbro

Hvis du har en bred vifte af flade floden sten, kan du bruge dem til at oprette en vej fra gården til front og bagdøre af dit hjem. Bare måle afstanden du ønsker at forlade mellem stenene, grave en lavvandet område, hvor hver enkelt vil gå og sætte floden sten på plads. Hvis du ikke har nok flad sten til at oprette en sikker gangbro, kan du linje begge sider af en eksisterende gangbro med klipperne i stedet. Du kan også placere en lille solar lys i jorden midtvejs mellem floden sten til at oprette en tændte gangbro til dine gæster.

Lukket blomsterbed

Brug floden sten til at skabe en naturlig barriere omkring dine blomsterbede, hjælpe med at beskytte dem mod skadedyr samtidig øge deres visuelle appel. Prøv at plante flere cirkulære blomsterbede og trim hver enkelt med river klipper i en kontrasterende skygge. For eksempel, gøre black river klipper en slående trim for en seng af gule blomster, mens tan river klipper ser godt med røde eller lilla blomster.