Hvordan at tage sig af potteplanter japanske MaplesDu behøver ikke nødvendigvis en stor plads til at vokse og tage sig af en japansk ahorn i en gryde. Japanske maples er meget populære træer for bonsai, praksis med voksende miniature træer i krukker, der efterligner formen og fornemmelsen af større, meget ældre træer. Som sådan er er mange sorter af japansk ahorn velegnet til vækst i potter.

Instruktioner

•Kapacitet dit træ regelmæssigt. Jo mindre puljen, den hyppigere det muligvis vand. Med bonsai-størrelse gryder, vand træet hver dag eller to. Med større Potter, bør hver to til fire dage være tilstrækkeligt. Kontrollere jorden med din finger dagligt og vand, når jorden begynder at føle sig tør.

•Fertilize dit træ hver uge eller to med en halv styrke løsning af halvt fisk emulsion og halv Tang emulsion. Fisk emulsion indeholder organiske næringsstoffer mens Tang emulsion indeholder næringsstoffer og sporstoffer. Fortynde den kombinerede emulsion til halv styrke vil give mulighed for mere hyppige befrugtning. Fordi dit træ vokser i en gryde, er det afhængig af om du yderligere jord næringsstoffer.

•Tag dit træ fra sin potten hver to år og sveske tilbage rødderne med omkring 50 procent. Dette forhindrer træet bliver root bundet og også hjælper med at begrænse størrelsen af træet.

•Undgå store beskæring i efteråret eller vinteren. Beskæring når træet er hvilende vil reducere stress på træet. Du kan gøre mindre beskæring til enhver tid. Når beskæring, fjerne filialer, der hængende for langt nede, grene at cross eller grene der er døde. Fjerne dødt træ til enhver tid. Beskære din japansk ahorn nedefra og indefra og ud at sikre god balance på træet. Være sikker på, at solen kan trænge ind i træet og nå de fleste af bladene.

•Hvis du bor i et område, hvor temperaturen falder til under minus 14 grader Fahrenheit, wrap din pot for vinteren i et dobbelt lag bobleplast og placere dit træ i et beskyttet område at holde rødderne fra frysning. De fleste japanske ahorn rødderne vil dø, hvis de oplever temperaturer under minus 14 F.

Tips & advarsler

  • Brug beskæring af grene og rødder til at styre den samlede størrelse af din japansk ahorn.