Liste over hjorte resistente buske & blomster

Liste over hjorte resistente buske & blomster


Hvis du har hjorte i dit område, er chancerne de vil til sidst finde din have. Ingen anlæg eller Busk er helt rådyr resistente, men vælge planter, der er mere hjorte modstandsdygtige end andre kan spare dig en masse hovedpine i haven. Når du køber din have, er en liste over hjorte resistente planter og buske et must.

Gyvel

Gyvel, også kendt som gyvel er en hjorte-resistente bush anbefales til rock haver. Busken er lav spredning med grønne blade og er overdækket i korte, fine hår. Lyse gule masserne af blomster vil blomstre i foråret. Bush har brug for fuld sol og er god som en lav bunddække.

Dusty Miller

Dusty Miller, også kendt som Centaurea cineraria, er en blomst resistente over for rådyr. Blomsten behov sol til halvskygge og har sølv-grå løv. Det kan få 24 inches høj og skal være fordelt omkring 12 til 14 inches fra hinanden. Den blomstrende sæson er foråret at falde, og det har en moderat tørke tolerance.

Moonglow enebær

Moonglow enebær, som også kaldes Juniperus scopulorum, er en hjorte-resistente bush. Denne bush kan vokse 10 fods høje af 10 fod bred og har brug for fuld sol. Blade farve er blå-grøn til guld og sølv til creme. Bush er resistente over for hjorte, kanin, tørke, forurening og vind. Det har brug for halvtørre fugtig vand og en sandet lerjord.

Fastgør Dragon

Fastgør dragen, også kendt som Antirrhinum majus, er en hjorte-resistente blomst. Den blomstrende sæson er forår til sommer og tidlige efterår. Blomst farver er orange, pink, rød, gul, lavendel og white. Blomsten har en lav tørke tolerance og behov sol til halvskygge. Det kan få op til 36 inches høj og bør være fordelt omkring 10 inches fra hinanden.

Butterfly Bush

Butterfly Bush, også kendt som Buddleia marrubifolia, er hjorte-resistente bush. Det er en rund eller uregelmæssig formet busk, der bliver omkring 5 fod bred og høj. Bladene er en sølv-hvid farve og blomstrer er runde klynger af orange blomster, i en fodbold kugleform. Butterfly Bush blomstrer fra marts til August og behovet i fuld sol.

Have-morgenfrue

Morgenfrue, også går af videnskabelige navn Calendula officinalis, er en hjorte-resistente blomst, der har en lav tørke tolerance. Blomsterne blomstrer guld, rød og gul blomster fra sommer til at falde. Det behov sol til halvskygge og kan vokse op til 24 inches høj. Disse blomster bør være fordelt omkring 12 inches fra hinanden.