Hvordan man dyrker Montmorency kirsebærtræer

Hvordan man dyrker Montmorency kirsebærtræer


Montmorency kirsebær (Prunus cerasus) er de mest populære kirsebær i USA for syltetøj og tærter. Trives i US Department of Agriculture hårdførhed zoner 4 til 7, producerer træerne en rigelig forsyning af saftige kirsebær af forsommeren. Selvbestøvende træerne tåle temperaturer ned til minus 40 grader Fahrenheit. Gøre den hårdføre træ en del af din have plan til at høste friske frugter i sommermånederne for lækker sommer tærter og pies.

Instruktioner

•Test pH-niveau i den valgte plantning site med en pH testkit. Surkirsebær ligesom Montmorency trives i godt dræning, let sur jord udsat for fuld sol, med en pH værdi på 6.2 til 6.8.

•Break op af jorden til en dybde af 15-18 inches. Tilføje kalksten for at hæve pH-niveau eller rock svovl for at sænke den. Også tilføje shovelfuls af jord ændringer såsom organisk kompost eller godt rådnet gødning til at danne en 4 tommer tykt lag. Bland godt.

•Dig et hul over den ændrede websted, der er så dybt som objektbeholderen børnehave men dobbelt så bred. Lavere Montmorency kirsebær træ ind i hullet, sprede sine rødder i alle retninger. Position træet så graft Unionen på sin kuffert 's base er 3 inches over den omgivende jord. Justere dybden af hullet, hvis nødvendigt.

•Tilføj shovelfuls af jorden rundt om træet til at dække den plantning hul, stampemaskiner det med din hånd til at fjerne fanget luft lommer. Plads flere Montmorency kirsebær træer 25 fødder fra hinanden.

•Kapacitet træet dybt med en haveslange. Muld området omkring træet ved hjælp af træspåner, så støv eller græs klipning. Efterlade et tomrum på 6 til 8 inches mellem muld og træ bagagerum.

•Train den voksende træ til en central leder system i efteråret, eller når træet er 3 fod høj. Vælg en hovedstammen og laterale grene på siderne, skære alle grene i mellem. Holde den første laterale gren 24 fod over jorden, og space grenene 6 til 10 inches. Beskære træet årligt for at fjerne døde, døende eller syge grene og bevare sin form.

•Undersøg træ for insekter og sygdomme. Spray insekter som blomme curculio eller kirsebær maddike med insektgift. Anvende svampemiddel for at behandle svampesygdom kirsebær leaf spot.

Tips & advarsler

  • Montmorency træer vokse 8 til 16 fod højt, og 10 til 20 fod bred.
  • Feed træet en langsom frigivelse gødning under vækstsæson til at levere vigtige næringsstoffer og fremme sund frugt.
  • Plante Montmorency træet i foråret, når faren for frost er overstået. Træet producerer blomster i April og tre skæpper af kirsebær tidligt den næste sæson, som du kan høste inden udgangen af juni eller juli til August. Skære kirsebær med vedlagte stængler, og opbevares i køleskab straks. Ikke skære små spurs knyttet til frugten.
  • Chase fugle væk at fodre på kirsebær under frugtsætning periode med høje lyde, længder af sølvpapir, der afspejler lys eller fugleskræmsler.