Når at beskære Mountain laurbær

Mountain laurel (Kalmia latifolia) er hjemmehørende i den østlige region af USA, men det kan dyrkes hele USDA hårdførhed zoner 4 til 9. Stedsegrønne mountain laurel vokser op til 12 fod høje. Dens usædvanlige, farvestrålende blomster er staten flower til Connecticut. Mountain laurbær skal beskæres jævnligt for at holde sig sund og pæn i udseende, men anlægget vil blive beskadiget af forkert beskæring procedurer.

Dyrkning

Plante mountain laurel i fugtig, veldrænet jord. Give planten halvskygge til fulde sollys; i varme klimaer er nuance en nødvendighed. Hvert forår, tilføje 2 inches af muld til jorden. Mountain laurel er hårdfør til negative 20 grader F. sund mountain laurel vil være mindre tilbøjelige til at skade fra skadedyr og bakterier, og kræver mindre beskæring som følge.

Vedligeholdelse

Blomster af mountain laurel blomstrer i maj og juni. Når blomstrer er visne og døde i sensommeren, som er en del af deres naturlige cyklus, beskære dem fra træet med skarpe sakse. Skære væk gamle vil blomstrer spare plantens ressourcer til næste års blomster. Bortskaffe blomster straks; Efterlad ikke dem liggende i haven, hvor de kan tiltrække skadedyr.

Forme

Forme nedskæringer kan gøres til mountain laurel i slutningen af sommeren så godt. Altid beskære let, aldrig skære væk mere end en tredjedel af planten på et tidspunkt. Mountain laurbær kan beskæres i løbet af vinteren, når planten er hvilende, men dette kan forhindre det i blomstring følgende sommer. Beskære mountain laurel til den figur, du ønsker. Nederste grene kan blive skåret væk at give plant et træ-lignende udseende, eller venstre intakt understrege mountain laurel runde, busket form. Beskære væk øverste grene til at kontrollere højden på busk.

Skader

Beskæring er ikke gjort bare for at vedligeholde formen af mountain laurbær busk, men holde det sundt. Altid skæres væk alle brudt, døde eller sygdomme grene ved at skære dem ned til deres punkt af oprindelse, eller deres nærmeste sund gren joint. Fjerne alle smalle grene, der vokser sideværts, med smalle crotches, fordi de er usandsynligt, at udvikle sig til sunde grene.