Sådan fjerner beton omkring hegnspæle

At fjerne en hegnspæl med beton knyttet kræver hårdt arbejde og kan endda virke umuligt, hvis du ikke er sikker på, hvad du laver. Medmindre du er villig til at bruge penge på at hyre en professionel eller betale for en last-ophævelse maskine, du bliver nødt til at grave stillinger ud selv--beton og alle. Der er skridt du kan tage for at lette fjernelse og spare dig selv nogle uønskede frustration.

Instruktioner

•Anvend en post hul gravemaskine (omkring $30 på en isenkræmmer) at grave væk snavs omkring indlæg og beton.

•Hvis jorden føles solid og grave er vanskeligt, hæld vand omkring posten. Dette vil løsne stædig jord og blødgøre din grave.

•Shake post. Hvis det wiggles frit, er du klar til at trække posten op af jorden. Hvis det stadig føles solid, derefter holde grave. De fleste indlæg er to til tre fødder ned i jorden. Du kunne også bang på siderne af stillingen med en hammer til at løsne det, men vær forsigtig ikke at knække posten.

•Træk løfte stillingen op af jorden med beton knyttet. Hvis det er for tung, har nogen hjælpe dig. Du kan også bruge pick slutningen af en tamp-bar (en solid stål bar brugt for hegnet installation) til knæk beton ud stillingen. Drive linjen mellem stillingen og beton med en hammer og betonen vil knække. Du kan derefter løfte beton ud af hullet i stykker.

•Hvis du vil holde stillingen, skal du bruge en hammer til knæk beton ud af det.

Tips & advarsler

  • Mange er fristet til at prøve genveje, når du trækker ud indlæg, som vedhæftes stillingen som en kæde og trække det med en lastbil. Dette vil næsten aldrig arbejde og vil kun lykkes i snapping stillingen i halvdel, hvilket gør fjernelse endnu vanskeligere. Kun en maskine med stigende belastning løfte evner (ligesom en Bobcat) vil være i stand til at trække stillinger ud uden at bryde dem. Disse maskiner er dyrt at leje, men er det værd, hvis du virkelig ikke ønsker at gøre det fysisk arbejde.
  • At fjerne en post og beton er fysisk anstrengende og indebærer tunge løft. Forsøg ikke det hvis ikke du er i god kondition.