Problemer med en garageport, ikke lukke eller gå op

Problemer med en garageport, ikke lukke eller gå op


Din garageport er sandsynligvis den største bevægende del af dit hjem; Derfor skal du bevare det regelmæssigt, således at det fungerer godt. Ligesom alt andet mekanisk, men det kan funktionsfejl selv når du vedligeholde den jævnligt. De mest almindelige problemer med garageporte indebærer døre ikke åbne eller lukke ordentligt. Regne ud, og om fastsættelse af de underliggende årsager vil hjælpe med at løse disse problemer.

Problemet med infrarød Sensor

Kigge efter den indlysende, når fastsættelsen af en garageport, der ikke lukker. Beskidte garage dør sensorer, også kendt som den infrarøde eller fotoelektriske sensorer, kan forårsage sensorer til at svække. Kontroller, at der er ingen hindringer, som er normalt tilfældet, når din garageport går ned, men derefter går ikke helt eller går op lige med det samme. Når garage døren sensor registrerer, at der er noget eller nogen på sin vej, stopper den med at såre nogen eller skadelige egenskaber. I andre tilfælde sensorer placeret på hver side af garagen ikke justere med hinanden, forårsager døren ikke at selv gå. Rengøring, justere eller erstatte garage dør sensorer kan hjælpe med at løse disse problemer.

Problemet med Torsion forår

Torsionsfjedre er viklet på en stang over garage dør åbnes; en garageport har et par af torsionsfjedre--en på hver side af midten af døren. Når torsion foråret pauser, din garageport bliver ujævn og vil ikke lukke helt. En brækket torsion foråret kan også forårsage din garageport ikke at lukke eller åbne på alle. Erstatte brudt torsion foråret bør løse dette problem. Når en torsion foråret bryder, følger den anden ofte; derfor erstatte både når man bryder. Vær forsigtig ved håndtering eller fejlfinding torsionsfjedre. De er meget farlige, fordi de er under spænding. Mennesker dør eller bliver lemlæstet når stramning og frigive disse kilder uden sikkerhed procedurer og ved hjælp af de rigtige værktøjer.

Brudt udvidelse foråret

Anden slags foråret fundet på garageporte er udvidelse foråret, som løber langs den øverste, højre og venstre dør spor og udvider og strækker sig for at gøre sit arbejde. En garage døren lukker ikke helt, lukker en del vej og derefter vender eller åbnes ikke, når udvidelse foråret bryder. En udvidelse foråret er ikke så svært eller risikabelt at reparere som torsion foråret; dog er det stadig vigtigt at følge nogle sikkerhedsforanstaltninger, fordi en udvidet foråret strækkes så potentielt dødbringende kraft på grund af den vægt, det løft.

Slidte remskiver

En væsentlig årsag til svigt for garage døre til at åbne og lukke er, at remskiver slides. Når kuglelejer bryder, forvolder de trisse at skrabe mod spor vinkel. Nitter mislykkes og trisse opdeler, hvorved døren kabel til at holde. Udskiftning af slidte remskiver bør hjælpe med at løse problemet.

Bøjet spor

Et bøjet spor kan forårsage garageport ikke at åbne eller lukke. Opretning, justere eller erstatte sporet bør løse dette problem.