Installation af nye septiktanke

Installation af nye septiktanke

Inspektion af den masse og jord

En ønskede placering for en ny septiktank skal være egnede til sådan et projekt. Før tilladelse er opnået og huller gravet, skal partiet anses for sikkert, ifølge by ordinancer. Partiet skal indeholde stærke og rige jord for at sikkert hus tanken når det er begravet og i brug. Inspektioner er normalt udføres af godt og septisk entreprenører og byen bygning afdelinger. I områder hvor septiktanke er tilladt, begynder installationen kan ikke normalt, indtil byggeriet tilladelser udstedes. Dette normalt koster boligejer om $75-$200 eller lidt mere, afhængig af arbejdstilladelse priser og mængden arbejde krævede.

Grave

Huller til huset septiktanke er gravet med tungt udstyr. En entreprenør er normalt opfordret til at grave, som huller kunne hule i og grave skal gøres omhyggeligt for at sikre, at elektriske ledninger eller andre VVS, begravet i nærheden af webstedet ikke er beskadiget.

Hul til at huse tanken er gravet først. Det første hul er gravet dybt nok til helt begrave tank, forlader kun adgang til vedligeholdelse lugen. Hullerne er også gravet til house VVS fører til kloakrørledning og VVS fører væk fra tanken til området hvor behandlede materiale vil dræne, almindeligvis kaldes en leach felt. En leach felt eller dræning felt, er normalt placeret flere feet eller yards væk fra huset.

Indstilling af tanken og VVS

At sikre kampvognen niveau og sikker, et tyndt lag af grus er normalt føjes til bunden af hullet. Tanken er sænket med en kran og sat på plads, foring op VVS stik.

Når VVS er installeret, er tanken normalt gives en slutkontrol af departementet bygning. Når jobbet passerer inspektion, er huller fyldt. Siderne er udfyldt første så tank og VVS ikke er knust af enkelt, tunge belastninger af snavs.

Tanken er så fyldt med vand og septisk behandling er tilføjet, som vil økologisk nedbryde affald, før det er drænet i området leach.

De fleste nye, moderne septisk systemer koster mellem $5,000 og $20.000 installeret.