Sådan Fortæl Hvis du en pakke rotte

Sådan Fortæl Hvis du en pakke rotte


Hvis du har undret, om du er kvalificeret som en pakke rotte, der er ingen definition af test. Men der er et par måder til at teste dig selv hvis du spekulerer på, hvordan man fortælle, hvis du er en pakke rotte.

Instruktioner

•Tag et kig på dit hjem. Er der elementer i gulvet, fordi der er ingen andre steder at sætte dem. Hvis ja, er chancerne, at du har en pakke rotte. At have så mange emner, du ikke kan organisere dem alle er et klassisk tegn.

•Think om hvor lang tid det tager dig at finde noget. Hvis du ikke kan finde de papirer, du har brug for du vil under bjerget af elementer i dit hjem eller dit skab er så fuld, at det tager dig for evigt for at finde outfit, du vil, du er sandsynligvis en pakke rotte.

•Look på dit hjem gennem andres øjne. Du vil kunne anvendes til rod, men hvad ville en anden sige? Tag et kig rundt dit hjem og foregive, at det er første gang, du nogensinde har set den.

•Imagine at slippe af med noget. Det gør dit hjerte race? Tror du straks af en måde at komme ud af det eller en undskyldning for at holde en vare? Hvis ja, er chancerne, at du er en pakke rotte.

•Spørg en ven eller slægtning, som du har tillid, uanset om de tror, du er en pakke rotte. Når du har et problem, er nogle gange andre de første, der ser den. Du kan blændende dig selv til virkeligheden, du har et reelt problem med at smide noget væk.