Hvornår man skal plante fyrretræer i Florida?

Hvornår man skal plante fyrretræer i Florida?


Container-vokset fyrretræer transplantationen godt hele året i Florida, hvis jorden ikke er frosset. Hurtigere rod vækst og etablering opstår når de plantes i midten til slutningen af vinteren eller i starten af regntiden.

Tidsramme

Undgå beplantning fyrretræer, når vejret er tørt, som i foråret og falder i Florida. Selvom stadig vellykket, er supplerende kunstvanding nødvendigt at holde fyrretræ trærødder konstant og jævnt fugtig, aldrig klæg. Varme temperaturer og tørt vejr er fælles fra marts til slutningen af maj i hele Florida, især halvøen.

Størrelse

Sætteplante (unge) fyrretræer etablere og overleve bedst hvis plantet i December eller januar efter Hillsborough Cooperative udvidelse Office. Taller fyrretræer er ikke transplanteret nøgne-rod, men i beholdere, så deres rodsystemer forbliver bedre beskyttet mod tørke, selv om supplerende kunstvanding er stadig relevante.

Overvejelser

Mens temperaturer og luftfugtighed meget højere fra maj til September, plantning fyrretræer i regntiden mindsker behovet for som meget supplerende vanding, men fjerne ikke sine behov. Kun plante container-vokset fyrretræer i varmen sommer.