Hvordan du udskifter en krydsfiner gulvet Under en mur

Hvis du udsætter dit hjem undergulvet vil du se, at det omfatter en plade af krydsfiner knyttet til gulv bjælker, der løber hele vejen langs væggen studs. Selv efter at fjerne de primære gulvbelægning--f.eks. trægulv eller gulvtæppe--vil du bemærke, at drywall hviler over undergulvet, hvorved remodeling en vanskelig opgave. Ukorrekt fjernelse af rådnet eller beskadigede krydsfiner undergulve kan beskadige eller knæk drywall. Udført korrekt, kan du geninstallere undergulvet uden at beskadige væggen ovenfor.

Instruktioner

•Klippe ud af drywall over området beskadiget eller rådnet krydsfiner subflooring ved hjælp af en gipsvæg sav. Måle op 1 til 1 1/2 fod fra gulvet og skære afsnittet gipsvæg. Udvide sektionen, hvis det er nødvendigt at sikre, at der er en stud bag udskæring stykke. Fjerne drywall udskæring og sæt den til side.

•Klippe gennem negle på væggens bundplade med en stempelkompressor så. Skære igennem bundpladen på begge sider af det beskadigede undergulvet.

•Skub afsnittet rillede i en søm aftrækker under et søm, der holder den cut bundplade til undergulvet. Forsigtigt pund i rillen for at indstille det under søm hovedet og derefter trække det. Gentag denne proces for at fjerne de resterende negle i afsnittet i bundpladen. Én gang fri, skub forsigtigt dette snit sektion af bundpladen væk fra væggen.

•Brug hammer og søm aftrækker at fjerne negle, der tiltræder det rådnet undergulvet til gulvet spær. Disse negle indsættes typisk hver 6 til 8 inches langs truss.

•Klippe ud af afsnittet rådnet undergulvet ved hjælp af en rundsav justeres til 3/4-inch dybde. Brug med undergulvet søm huller som en skæring guide.

•Brug et brækjern til at løsne og løfte det rådnet undergulvet afsnit fra spær, og sæt den på en 3/4-tommer krydsfiner plade. Brug en blyant til at spore omridset på krydsfiner, så skær forsigtigt langs linjerne ved hjælp af en rundsav.

•Spread selvklæbende over toppen af hver etage truss med en fugepistol. Placer den cut krydsfiner på gulvet spær, at trykke på det, så limen klæber til overfladen.

•Anvend en elektrisk boremaskine til at køre en 1 1/2-tommer dæk skrue hver 8 inches langs krydsfiner til at fastgøre den til spær.

•Skub afsnittet i bundpladen du fjernet tidligere i sin placering under væggen studs. Drive en 3-tommer dæk skruen til at sikre plade til krydsfiner undergulvet. Også, køre 1 1/2-tommer dæk skruer til at vedhæfte studs til bundpladen.

•Udskift afsnittet drywall du fjernes i trin 1. Brug afsnittet udskæring drywall, hvis det ikke er beskadiget, eller skære et nyt stykke, der matcher dimensionerne af den brik, du har fjernet. Indstille drywall udskæring over hullet, og drev et par af 1 1/4-inch skruer gennem dens sider i knopperne.

•Spread 1/8-tommer-tykke lag af drywall sammensatte over leddene med en gipsvæg kniv, så lå en gipsvæg mesh tape over det. Dække tape med sammensatte og lader det tørre. Sprede en anden tyndt lag af sammensatte over siderne, udvide det flere inches ud over kanterne. Lad det tørre, før du udjævne eventuelle ru kanter med sandpapir og dække den reparerede patch med touch-up maling.