Hvad sker der med solpaneler i sne?

Solpaneler konvertere solens energi til brugbar elektricitet via halvledere fremstillet af cadmium, selen og silica. Nordlige himmelstrøg er kendt for deres store snefald og korte dage, og solcelle administratorer skal forberede sneen dækning og faldt energioutput forårsaget af sne. Husk, der reducerede output er kan forventes i løbet af vintermåneder, men årlige watt output bør svare til solrige områder.

Modstand

Solpaneler er upåvirket af ekstreme temperaturer som koldt. NASA bruger solceller på satellitter for energi, der er udsat for kold ekstremer til omkring-450 grader Fahrenheit. Så længe cellerne står den solar kilde og har frit udsyn til solen, bør derefter et solpanel fungere som designet. Når du er under sneen, give solpaneler stadig små mængder af energi. For maksimal produktion, dog skal sne fjernes, fordi det afspejler lys og skygger i celler.

At fjerne sne

Da solpaneler er forbundet i serier, bør hele solar panel system ryddes sne når det er muligt. Let snefald under et par inches stadig tillader strøm via solceller, men produktionen falder. Du skal især klart tungere sne fra solpaneler til at mindske sne vægt på glasset. Du skal fuldføre akkord manuelt med en skovl. En sne smelter system endnu skal udvikles til tagene af beboelsesejendomme, fordi de fleste offentlige og kommercielle aktiviteter er baseret i solen-rigeligt ørkenen.

Yderligere værktøjer

Klart afisning og sort paneler kan smelte sneen på solpaneler hurtigere. Særlige værktøjer såsom en taget rake, som er et aflangt skovl, kan også fjerne sne fra cellerne. En anden mulighed er et glas vinduesvisker svarende til en føreshus wiper, som findes specifikt til solpaneler, men kun i Tyskland, fra April 2011. Solpaneler nær jordoverfladen er lettere at rense ud, fordi de ofte er bevægelige. Disse celler tillade vinkler der sne kan bare falder af ved hjælp af tyngdekraften. Solceller kan også magt laveffekt varmeapparater for at hjælpe smelte sneen på egen hånd. Andre commons værktøjer til at overveje omfatter kost, hammer og store skraber.

Is og vinkler

Solpanel operatører bør være forberedt på tykke is når til høje breddegrader. Solpaneler i disse is-udsatte områder bør være et minimum af en 60 graders vinkel, og op til 75 grader for optimal ydeevne. Varme tape rundt i kanten af panelerne kan give en divot til skrabe is af panelerne, men vær omhyggelig med ikke at bruge for meget magt, fordi det vil ophæve den energi fra solceller.