Sådan rydde op en død mus i en kvist

Sådan rydde op en død mus i en kvist


Døde rotter i væggene, crawlspace eller loftet vil forårsage stærk, ubehagelig lugt i dit hjem. Derudover tiltrækker rådnende dyr skadedyr såsom roaches og fluer, der kan forurene mad og overflader i dit hjem. Når du opdager en død mus i dit loft, slippe af med det hurtigt før lugte og insekter bliver yderligere problemer.

Instruktioner

•Don beskyttelsesbriller, en klud ansigtsmaske, en Langærmet trøje, lange bukser, sko og latex handsker til at beskytte din hud og luftveje fra løs partikler af isolering, der kan forårsage irritation.

•Walk frem og tilbage over loftet, placere din vægt på stringere eller strøer løber tværs over bredden af huset. Gøre ikke trin mellem strøer på toppen af isoleringen, som gips loftet nedenunder ikke støtte meget vægt.

•Laveste din klud maske lejlighedsvis at sniffe til den døde mus, som det kan have borede ind i isoleringen. Du kan have til at passere over loftet adskillige gange før du fange et pust af døde gnavere.

•Narrow din søgning til et lille udsnit af loftsrum og begynd derefter at flytte løs isolering til at lede efter den døde mus. Flytte isolering i hånden eller brug en kost til at feje isolering til side.

•Spray desinfektionsmiddel på døde gnavere og derefter bruge din behandskede hænder at afhente musen og placere den i en forseglbar plasticpose. Dobbelt taske den døde mus i en anden forseglbar taske og bortskaffe musen i dit skrald eller ved brænding eller begrave den.

•Dispose af alle isolering, der kom i kontakt med de døde mus at forhindre lugt fra dvælende efter du har fjernet mus. Erstatte med ny isolering eller låne løs isolering fra andre områder i loftet til at undgå kold luft fra siver ud i dit hjem gennem loftet.

•Dispose handsker du bar og straks vaske hænderne med sæbe og vand eller en antibakteriel hånd gel.