Er Berberis Tolerant overfor kulde?

Berberis buske (Berberis spp.) er ønskeligt for deres masser af foråret blomstrer og generelle hårdførhed. De kan tåle en bred vifte af ekstreme forhold, og deres kulturelle krav er nemme nok nemlig selv begyndelsen hjemmet gartner.

Voksende zoner

I almindelighed, kan planter i Berberis-slægten modstå temperaturer så lave som dem, der findes i U.S. afdeling i landbrug plante hårdførhed Zone 4. Dette betyder, at de kan tåle temperaturer så lave som minus 30 grader Fahrenheit og kan dyrkes på de fleste områder af USA. Den kolde tolerance af hver art kan variere, så tjek tag på fabrikken i dit område før du køber dit anlæg.

Typer

Berberis planter spænder fra evergreen til løvfældende. Nogle er ganske store, mens andre er dværg sorter. De tre mest populært anvendes i hjemmet haver og landskaber er japansk (Berberis Berberis), wintergreen (B. julianae) og mentor (B. x mentorensis) arter. Mentor er den hurtigst voksende Berberis på over 2 fod om året, men det producerer ikke bær. Japansk og vintergrøn, som har store torne og gør en fremragende afdækning, er mere moderat avlere.

Mest almindelige

Den japanske Berberis (Berberis Berberis) er måske den mest almindelige af de mere end 450 arter og sorter af Berberis. Denne Berberis er hårdfør til USDA Zone 4 og funktioner strålende orange, gule og røde blade. Klynger af karminrøde bær klamrer sig til grene hele vinteren lang, eller i det mindste indtil fuglene spiser dem.