Sådan Prime en dyb brønd pumpeDyb brønd pumper flytter vand i godt systemer. Dyb brønd pumper kombinerer ofte aspekter af centrifugalpumper og injektor pumper til at flytte den godt vand. Ét element, der er nødvendige for korrekt drift af en dyb brønd pumpe er en ordentlig prime. Priming en dyb brønd pumpe fylder casing og rørsystem pumpe med vand, så der kan opnås god vandbevægelse. Dyb brønd pumper har et hul i kabinettet for nem priming. Dette hul er omfattet af en prime plug.

Instruktioner

•Tag gummi eller plast prime plug fra oversiden af pumpen. Køre en vandslange til udsatte hullet på toppen af pumpen.

•Køre den vand gennem vandslange og ind i pumpehuset. Tillad slange til at køre, indtil vandet løber ud af huset på grund af kabinettet for at være fuld.

•Tag vandet slangen fra pumpen. Delvist Indsæt primære stik i hullet på toppen af pumpen. Køre pumpesystemet, indtil ingen luftbobler udspringe fra bunden af stikket.

•Tag stikket og fylde huset med vand en gang mere. Delvist sætte i hullet og køre pumpen indtil luftboblerne ophøre. Gentag fyldet og kører handlinger, indtil vandet siver ud af pumpen i stedet for luftbobler, så sæt helt prime stikket ind i pumpen.

Tips & advarsler

  • Regelmæssigt prime pumpen for at holde din dybe brønd pumpesystem fungerer korrekt.