Liste over orkanen leveringer

Liste over orkanen leveringer


Orkaner ramte regelmæssigt dele af USA, og lejlighedsvis en orkan ødelægger et fællesskab, ødelægge alt på sin vej. Hvis du bor i en orkan risikoområde, bør du altid være forberedt på det værste. Samle orkanen leverer så du vil have væsentlige elementer straks, hvis en orkan strejker.

Vand

Du vil ikke kunne overleve i lang tid uden adgang til vand. Ifølge Federal Emergency Management Agency (FEMA) du har brug for en tre-dages forsyning af vand, beløber sig til én gallon vand pr. person pr. dag. Hvis du bor i en meget varmt område, fordoble dette beløb. Købe vand på flaske form for nem langtidsopbevaring.

Mad

FEMA antyder en tre-dages levering af ikke-fordærvelige fødevarer. Vælge fødevarer, der kræver ingen køling, ingen forberedelse og lille eller ingen vand, som ready-to-eat dåse kød, på dåse frugt og grøntsager, dåse mælk, dåse suppe, sukker, salt og højenergi fødevarer som jordnøddesmør og gelé. Letvægts fødevarer er lettere at opbevare og flytte. Undgå fødevarer, der vil gøre dig tørstig, som kiks og cookies.

Førstehjælp forsyninger

Samle en førstehjælpskasse eller købe en fra en lokal butik. Anmeld FEMA'S website for en komplet liste over alle førstehjælp elementer, du har brug for, herunder ikke-receptpligtige lægemidler, bandager og antiseptisk cremer. Hygiejneartikler såsom toiletpapir og personlige genstande skal også være fyldt.

Værktøjer

Du skal bruge en række værktøjer til at hjælpe dig flygte, få din lejer eller overleve så længe som muligt i et lukket rum, indtil du er reddet i en orkan. Elementer af FEMA anbefalede omfatter kampe i en vandtæt beholder, aluminiumsfolie, opbevaringsbeholdere, signal nødblus, nåle og tråd, en fløjte og et kort over området.

Tøj og sengetøj

Tænk over vejret hvor du bor og bestanden op på relevante tøj og sengetøj. Som du ikke måske har adgang til varme, sikre jer omfatte en tyk pels, termisk undertøj, handsker, lange bukser, soveposer og tæpper.