Hvad kan jeg gøre med min busket Ficus Benjamina?

Hvad kan jeg gøre med min busket Ficus Benjamina?


Ficus benjamina er også kendt som en grædende figen og yndefulde overordnede grene og glat, lys grå bark. Bladene er enten mørk højglans grøn eller brogede. Det er en alsidig plante, der kan dyrkes som en potteplanter stueplante, flettet eller snoet i prydplanter figurer eller dyrkes i atrier, hvor de kan nå 45 til 60 fod i højden.

Ideel voksende Position

Undgå at placere en Ficus benjamina i Dam og i sommermånederne undgå at sætte det i meget stærk sollys ellers dens blade kan få svedet. De foretrækker moderate til varme temperaturer og tolererer ikke lavt lys niveauer. Ficus benjamina reagerer stress, som over vanding, flyttes til en ny placering og svagt lys, ved at udgyde sine blade.

Beskæring

Busket eller tilgroede Ficus benjamina kan beskæres i en ønskede figur med beskæring neglesaks. Sørg for at du laver beskæring nedskæringerne på en gren lige uden for "kraven" til at undgå at beskadige stammen eller stammer. Kraven er det hævede område i bunden af en gren. Kviste bør beskæres for at lige over en knop. Beskæring kan foretages når som helst på året.

Sammensnoning og vride

Kufferter af unge træer, Ficus benjamina er meget fleksibel og kan flettet eller snoet til dekorativ effekt. Teknikker omfatter sammensnoning sammen stængler af tre små stiklinger eller snoede stilk en ung træ omkring en støtte til at oprette en proptrækker formet trunk. Flettet stængler vokser, pode de sammen for at danne én stor flettet kuffert.

Leaf Drop

Hvis en Ficus benjamina er flyttet til en ny placering, kan det falde sine blade. Dette kan vare i flere uger men fortsætte med at drage omsorg for planten som sædvanlig. Hvis lys niveauer har ændret, kan vanding tidsplanen skal justeres ved at overvåge, hvordan hurtigt jorden tørrer ud.

Vanding

Vand grundigt og ikke vand igen indtil jordoverfladen er tør at røre ved. Lyse gule blade udgydt tyder på under-vanding. Hvis planten kræver vanding mere end en gang om ugen at undgå gule blade, betyder det puljen er for lille og planten bør re potteplanter i en større beholder. Grønne blade udgydt er et tegn på over vanding eller lav lys eller Dam. At jordoverfladen til tørre helt, før vanding og tillader ikke at plante til at stå i vand.