Hvordan til at hænge en gardinstang på Cement vægge

Hvordan til at hænge en gardinstang på Cement vægge


Hængende gardiner eller draperier-installation hardware på mursten, kan puds eller beton blokken vægge være udfordrende hvis du ikke er udstyret med rette værktøjer og hardware. Installationen er stort set den samme som en gipsvæg ansøgning, så bør ikke turen op alle, der har installeret gardin hardware før. Med rette værktøjer og ankre, kan du installere gardin-monteringsbeslag for at klæde windows sæt i beton vægge i minutter.

Instruktioner

•Anbring gardin-opklæbning hardware på beton væggen hvor du ønsker det installeret. Foranstaltning for at sikre hvert beslag er på samme højde så din stang bliver niveau. Hvis du hænger gardin højere end skulder-niveau, bruge et skridt afføring eller stigen. Passere spidsen af en blyant gennem hver af hullerne til skruer i monteringsdele til at markere deres positioner på væggen.

Uddelingen en carbide murværk bit i boret. Bit skal være lige stor nok til at gøre et hul, der stramt vil rumme væg ankre. Sætte på beskyttelsesbriller.

•Sæt spidsen af bit på referencemærket, du har foretaget på væggen. Hold øvelsen, så bit er vandret. Med boret sat på langsom hastighed, bore et pilot hul i den beton, der er lidt længere end væg anker. Tryk på eller forsigtigt trykke væg anker i den pilot hul med en hammer, så åbningen er flugter med væggen. Gentag for at bore pilot huller og installere andre væg ankre.

•Anbring gardin monteringsbeslag så skruehullerne er på linje med hullerne i væggen anker. Passere spidsen af monteringsskrue igennem beslaget og i ankeret. Spænd skruen og Gentag for at sikkert vedhæfte de resterende monteringsbeslag. Når alle af parenteser er installeret, hænge gardiner på stænger og hænge stænger på monteringsbeslagene.