Hvordan til at plante rum for dobbelt Knockout roser

Dobbelt Knock Out roser vil virkelig banke dig med deres voldsom blomstrer og længe blomstrende tid fra tidligt i midten til sent efterår. Disse roser er også værdsat for deres hårdførhed og sygdomsresistente kvaliteter. Selv om dobbelt Knock Out roser er let at vokse, nødt du stadig til at plante rummene for dem korrekt for at sikre succes. Lære at plante rum for dobbelt Knock Out roser, men er ikke så svært.

Instruktioner

•Vælg den rigtige hjemmeside. Alle roser, herunder Dobbelt Knock Out roser, er sol-elskere og foretrækker mindst seks timer af direkte sollys hver dag. De også Vælg som god luftcirkulation, så en åben, solrige websted fra træer og buske.

•Kontroller god dræning for dine roser. Om nødvendigt, ændre din jord, så du har en humusrig, lerede, let sur jord mindst 2 fødder dyb. Roser gerne deres jord til dræn godt, og dobbelt Knock Out roser er ingen undtagelse.

•Dig huller for hver enkelte rose bush 16 til 20 inches lang og 14 to18 inches dyb. Hvis plantning mere end én Dobbelt Knock Out rose bush, mulighed for deres modne størrelse. Dobbelt Knock Out roser kan vokse til at være 3-5 fod høj og lige så bred. Dobbelt Knock Out roser, der ikke er beskåret kan nå højder og bredder af 8 fod. Space dine Dobbelt Knock Out roser langt nok fra hinanden til at tillade deres vækst.

•Plant roser i hullerne. Hvis det er nødvendigt, grave hullet større---Tving ikke rødderne i et hul, der er for lille. Drys en fødevarer af god kvalitet steg i plantning plads før dækker. Denne type fødevarer er som regel tid-frigivet og vil ikke kræve et andet program i løbet af sæsonen. Det hjælper også din Dobbelt Knock Out roser til hurtigere blive etableret. Dække bare rødder og tryk ned i jorden for at eliminere enhver luftlommer. Oprette en grøft omkring bunden og fylde med vand. Når vandet er sivet ind i jorden, afslutte fylde hullet. Oprette en gravhøj rundt i bunden af din Dobbelt Knock Out roser. Højen vil beskytte roserne og hjælpe jorden bevare sin fugtighed. Endelig, tilføje barkflis omkring at rose, men ikke muld ret op til bunden af din Dobbelt Knock Out rose.

Tips & advarsler

  • Dobbelt Knock Out roser købt i beholdere kan plantes enhver tid i løbet af året. Plante nøgne rod roser i foråret. Når plante roser om sommeren når vejret er varmt, Sørg for at holde dem jævnt fugtige i mindst seks uger efter plantning.