Grundlæggende kontrakt for hjem forbedring

En kontrakt er et vigtigt element i ethvert hjem forbedringsprojektet. Detaljeringsgrad, der afhænger af størrelsen og omfanget af opgaven, men selv enkle reparationsarbejde bør være omfattet af en kontrakt. Mens samvittighedsfulde entreprenører stræber efter at skabe kontrakter, der er rimeligt for begge parter, er boligejere ansvarlig for at læse og forstå kontrakten inden underskrivelsen.

Arbejdet

Et hjem forbedring kontrakt skal præcisere det præcise arbejde skal udføres. "Male soveværelset" er vage og kunne fortolkes forskelligt af hver part. "Anvende to frakker Behr maling til soveværelse vægge, lofter og trim" er bedre, men stadig ikke detaljerede nok. Hvem er ansvarlig for at fjerne hardware og lappe huller? Den gamle maling fjernes? Primer anvendes? Der flytter den massive antikke træmøbler?

Nogle entreprenører antage, at visse grundlæggende Forberedelsesopgaver er deres ansvar, men andre opkræve et tillæg for disse arbejdspladser. Som en tommelfingerregel, hvis en opgave ikke er angivet i kontrakten, er det ikke inkluderet i prisen.

Tilladelser

Staten og lokale tilladelse krav varierer mellem lokationerne. Generelt kræver mindre arbejdspladser såsom maleri ikke tilladelser, mens el-arbejde og byggeprojekter. I historiske distrikter, kan udvendige maling kræve tilladelse fra den lokale historiske Kommissionen. Tilladelser koster penge og det kan tage tid at opnå. Kontrakten skal specificere, hvem der er ansvarlig for at få tilladelserne for dit job.

Betaling struktur

Hjem forbedring entreprenører opkræve ifølge forskellige betalingsplaner. Mange kræver et 50% depositum og saldoen forfalder ved projektets afslutning. Nogle opkræve et mindre depositum, måske 10 procent, men kræver mellemliggende betalinger, kendt som trækker på forskellige tidspunkter i løbet af projektet.

Betalingsplaner kan være kompliceret og forvirrende, og bør altid være klart afgrænset i kontrakten. Hvis trækker er påkrævet ved afslutningen af projektets faser, skal kontrakten angive kriterier for at afslutte hver fase.

Projekt længde

Det er umuligt at forudsige med sikkerhed, hvor lang tid tager et hjem forbedringsprojektet. En god entreprenør kan estimere projektets længde inden for et par dage, giver ingen uventede problemer. En anslået projektets slutdato kan hjælpe dig med at planlægge, men vær opmærksom på at det kan ændres.

Materialer

Det er mest almindeligt entreprenør til at give alle nødvendige redskaber og materialer til projektet. For mindre projekter og boligejere på et budget, kan nogle entreprenører være villig til at bruge materialer, som du giver. Hvis kontrahenten vil give materialerne, skal kontrakten angive præcis hvad skal bruges, herunder brand, farve og mængde.

Ændringer

Din entreprenør kan opdage skjulte problemer under dit projekt, kan du beslutte at tilføje nye opgaver, eller du kan blot ændre dit sind om arbejdet. Kontrakten bør skitsere, hvordan sådanne ændringer skal håndteres. Er der en ændring gebyr? Vil du have en skriftlig vurdering, hvis projektet vil overstige en vis dollar? Vil du blive hørt om nye problemer? Få alt skriftligt, og aldrig gøre antagelser.