Hvordan man laver en afsættelig tag på en Birdhouse for Wrens

Wren huse tilbyder husly for reder af de små sangfugle. Tilføje et aftageligt tag eller en tag segment, der kan blive åbnet gør rengøring af huset lettere. Dette hjælper med at holde ly sanitære og attraktive for en ny generation af gærdesmutter hvert forår. Tilføje et aftageligt tag er en enkel trin og er en del af den generelle konstruktion af wren birdhouse.

Instruktioner

•Klippe de grundlæggende komponenter til wren birdhouse fra 3/4-tommer tyk, 4-tommer bredt stykke af cedertræ tømmer. Du har brug for to sider og en front af birdhouses skåret til 8 inches lang, en bund 4 inches lang, et tag, der er 6 inches lang og et tilbage, der er 10 inches lang. Brikkerne kan skæres fra en enkelt 4-mund-lange bestyrelse.

•Start ved fastgørelse af to sidepieces til bagstykke af wren birdhouse ved hjælp af 1 1/2-inch galvaniserede skruer. Sidepieces til at fastgøre omkring 2 inches under toppen af bagstykke flugter med yderkant af den bagstykke.

•Sæt gulv mellem siderne af wren birdhouse. Fastgør gulv på plads ved at køre 1 1/2-inch galvaniserede skruer gennem siderne og tilbage i gulvet.

•Drill 1 1/4-inch hul i det forreste stykke wren birdhouse omkring 6 inches fra bunden af forsiden. Fastgør forsiden af birdhouse til siderne og bunden ved hjælp af 1 1/2-inch galvaniseret træskruer.

•Sæt toppen af birdhouse i holdning hviler på siderne og front og mod komponenten tilbage. Fastgør to 1-inch rem hængsler på den øverste kant af taget umiddelbart støder op til komponenten tilbage ved hjælp af 5/8-inch galvaniseret træskruer. Fastgør tag på plads ved fastgørelse den anden halvdelen af hængsler til komponenten tilbage ved hjælp af to 5/8-inch galvaniseret træskruer gennem hver hængsel.

Tips & advarsler

  • Den hængslede top giver mulighed for fjernelse af tag, hvilket derfor giver adgang til rengøring. En lignende hængslede tag kan føjes til birdhouses andre figurer.
  • Placer birdhouse på et træ eller post mindst 4 fod fra jorden.
  • Fjerne reden materiale i efteråret af år til at forberede den næste forår redebygning sæsonen redekasse. Denne type af redekasse giver også nesting muligheder for andre små sang fugle herunder mejser og mejser.