Sådan størrelse et brændkammer udkast til blæser

Et brændkammer udkast til blæseren blæser den varme luft skabt inde i brændkammeret ind i stuen. Du kan bruge blæsere med varme systemer eller indendørs eller udendørs grill og madlavning enheder. Blæseren skal være stor nok til at skabe den ønskede varme niveau uden at forårsage risikoen for afbrænding eller overophedning. Mange fyrkasser kommer med indbyggede blæsere, men du kan også købe separate blæsere til at installere i stedet for den oprindelige blæser i stedet.

Instruktioner

•Undersøg eksisterende blæseren inde i din grill eller brændkammer. Kig på data-ark for blæser skrevet på siden af blæseren eller inkluderet i manualen brændkammer.

•Look til udkastet til blæser systemer kompatibelt med enheden brændkammer. Større værelser kræver større blæsere, men du bør aldrig bruge en blæser, der er for stor til din brændkammer, eller andet du kunne øge risikoen for brande.

•Vælg en blæser, der passer til en åbning mellem 3 og 9 inches. Ser for blæsere, der producerer omkring 115 volt. Vælg en enhed, der bruger mellem 74 og 224 watt. Bruge lavere effektforbrug for mindre kasser og værelser og højere watt-effekten for større værelser og brændkammer enheder. Bruge en enhed med mellem 1/20 af et hestekræfter eller 1/30th af et hestekræfter. De højere magter nå den ønskede temperatur før end den lavere hestekræfter.

•Anbring den nye blæser i stedet for den gamle blæser. Størrelse op eller ned deepending på størrelsen af ventilen åbner i enheden bestemt brændkammer. Det kan være nyttigt at købe to eller tre forskellige størrelser for at bestemme, som passer bedst inde i din brændkammer.