Hvordan man dyrker Crassula

Hvordan man dyrker Crassula


Crassula er en slægt af sukkulenter bemærkelsesværdige for løv, som kan være runde, ægformede eller endda trekantede. Crassula argentea og Crassula ovata er to arter, som dyrkes ofte som stueplanter. Begge arter er almindeligvis kaldet jade planter. Crassula planter kærlighed varme forhold og kan dyrkes i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 10 og 11. De trives bedst i et tørt klima.

Instruktioner

•Grow potteplanter Crassula i godt afdrypning plantning medium. En kommerciel medium for sukkulenter eller orkideer fungerer godt. Mediet skal have en høj procentdel af perlite eller sand i forhold til jorden. Crassulas dyrkes udendørs vil tilpasse sig til de fleste typer af jord end tung lerjord, men de har stadig brug for en hurtig-dræning område.

•Plant potteplanter Crassulas i containere med drænhuller. Tøm bakken vand-fangst umiddelbart efter vanding. Aldrig lade planten sidder i stillestående vand.

•Sæt din plante, hvor det får mindst en halv dag af sollys. Lyse, men indirekte sollys er bedst, som direkte sol kan svide blade af planten. Dette er især vigtigt, hvis du har en art, der har meget brede blade.

•Kapacitet sjældent. Jorden skal være helt tør at røre inden du vand planten. Det mest almindelige problem med disse planter overwatering, ifølge University of Florida hjemmeside. Det kan føre til rod eller stammer rot.

•Repot container planter når de får topstyret, eller når du ser rødder stikker frem fra drænhuller i puljen.

•Se for skala, en lille hvide insekt, der kan plage Crassula planter. Hvis du kan se dem, tørre dem af anlægget med en vatpind dyppet i sprit.

Tips & advarsler

  • Undgå befugtning blade af planten, da dette kan føre til udvikling af meldug.