Hvad sker der med planten, hvis vandes med vaskemiddel?

Hvad sker der med planten, hvis vandes med vaskemiddel?


Øget bevidsthed omkring bevaring og tørke dirigerer hjem spildevand brug på haver og planter. Genbrug husholdning gråt vand fører folk til at spekulerer på, om sikkerheden af planter vandes med vaskemiddel. Ifølge et forsøg foretaget ved University of Southern California, udstillet planter vandes med almindelige rengøringsmidler skadelige sundhedsvirkninger. Planter vandes med biologisk nedbrydelige rengøringsmidler var ikke kun sund, men overgik de regelmæssige vandes kontrol planter. De miljøvenlige sæber syntes at udføre som gødning.

Top hjem regenereret vand til haver

Husholdningernes gråt vand er den brugt vand, der ikke indeholder fækal materiale. Vand, der går ned i rør i kloaksystemet kommer fra køkken, vaskemaskine, opvaskemaskine, Badekar, håndvask og bruser er generelt sikkert at genanvende på planter. Vand fra disse områder i hjemmet kræver ikke behandling til haven brug, men de indeholder madrester, hår, kosmetik, fedt, døde hudceller og rengøringsmidler, der bør håndteres ansvarligt.

Vaskemiddel skade planter

Overdreven natrium salte er de store problemer med de fleste rengøringsmidler. Ekstreme niveauer af natrium skade jord og planter. Fosfor har et ry som en vaskemiddelingredienser, men det naturligt forekommer i naturen og kan øge planternes vækst. Desværre, rengøringsmidler højeste i fosfater har den højeste mængde natrium, som gør dem med blødgørende stoffer. Undgå at bruge blegemiddel og rengøringsmidler, der indeholder bor, der er meget giftige for planter. Erstatte klor med ammoniak i husholdningernes rengøring.

Indsamling af gråt vand

Indsamling regenereret vand kan være så ukompliceret som ved hjælp af spande, under køkkenvaske eller til scooping badevandet. Andre gå så langt som at ændre VVS for direkte levering. Start med de reneste vand områder som bruser og badekar. Følg i faldende rækkefølge med badeværelse vask, vaskemaskine, køkkenvasken og derefter opvaskemaskinen. Store mængder af mad, fedt og andre uønskede partikler samles i køkkenet og opvaskemaskinen vand. Begrænse disse uvelkomne stoffer er et andet alternativ.

Vanding planter med spildevand

Dispensere regenereret vand direkte til jorden jævnt over en bred plads. Brug ikke overhead sprinklere, der kan løbe eller vandingssystemer, der kan blokere med snavs. Kun overrisle ovenfor jorden afgrøder som tomater eller majs, men undgå at bruge gråt vand på bladgrøntsager eller underjordiske grøntsager. Ifølge University of Massachusetts, kan en 500 m² stor have håndtere 250 gallon af gråt vand om ugen eller ½ gallon per kvadratfod. Genanvendt hus vand er basisk, så brug ikke på syre kærlig planter.

Genbrugsvand sikker vaner

Rotere vanding med regenereret og frisk vand til at forhindre natrium opbygge i jorden. Jordbund med en pH på over 7,5 angiver et salt problem. Undgå eller korrigere høj jord natrium med en månedlig spredning af gips, kalciumsulfat. Aldrig vaskes brug ble vand eller nogen andre fecal spørgsmål. Potentielt, grå vand kan indeholde sygdomsfremkaldende organismer, men de dør hurtigt når det blandes med rigelige organisk materiale. Tyk kompost muld hastigheder naturligt nedbrydning af enhver affald rester.