Hvad mad Plot frø er bedst for Fall plantning?

Hvad mad Plot frø er bedst for Fall plantning?


Mange Fællesskaber tilbyder mad parceller til leje tillade lejlighed og ejerlejlighed byboere at dyrke i de varmere måneder. Som en hobby eller en måde at spare penge, udnytte disse fødevarer grunde langt ind i efteråret ved at plante grøntsager sorter, der trives i køligere vejr. Fall plantning kræver lidt mere opmærksom på vejr til at beskytte planter mod pludselige temperatur dråber.

Gulerødder

Gulerødder er hårdføre rodfrugter, der trives i de køligere temperaturer i efteråret. Plante dem i din mad plot i August til høst i slutningen af efteråret. Tynde gulerod planter til 2 inches fra hinanden, når de begynder at spire. Sikre, at planter får mindst 1 tommer vand pr. uge. Ifølge University of Minnesota, bør du ikke bruge friske gødning eller ukrudt og foder type gødning på rodfrugter. Høst gulerødderne, når de er ¾ tommer i diameter.

Spinat

Spinat er en anden grøntsag, der nyder godt af cool efterår temperaturer. Ifølge University of Illinois, at chill frøene i 1 til 2 dage i køleskab før plantning i efteråret. Plads frø med en hastighed på 12 til 15 frø pr. foden af rækken, så tynde planter til 4 til 6 inches fra hinanden som de vokser. Give masser af vand for din spinat planter. Generelt, de behøver ikke ekstra gødning, medmindre de ikke trives. Bekræftende, derefter tilføje kvælstofgødning som en side dressing til planterne. Høst spinat, når der er en 5 - 6 blade roset på planterne.

Broccoli

Mange gartnere vokse broccoli som et fald afgrøde på grund af dens evne til at modstå frost. Nogle foretrækker broccoli's smag når der dyrkes under kølige vejrforhold. So frø indendørs i begyndelsen af sommeren til efteråret omplantning. Ifølge Texas A & M University, kan du styre cabbageworms på broccoli med en spray af Bacillus thuringiensis, tilgængelig på haven butikker. Buketter kan stå på planterne senest i sommeren uden fare for smag tab.

Salat

Salat er en anden afgrøde til at vokse i din mad plot i løbet af efteråret måneder. Salat foretrækker køligere temperaturer - selv om det kan modstå temperaturer på 80-85 grader F, hvis nætterne er cool, ifølge North Carolina State University. Plantefrø salat i September når dagene er stadig varm. Salat kræver en masse fugt til at trives, så overrisle hvis efterårets nedbør er sparsom. Holde jordens pH-værdi mellem 6,0 og 6.7. Inspicér for insekter som bladlus, armyworms, cabbageworms og loopers. Rådfør dig med din lokale landbrugs udvidelse service for de bedste metoder til kontrol.