Måder at spare på vandet i dit hus

Måder at spare på vandet i dit hus


Bevarelse af vand i hjemmet ikke kun sparer penge, men det sparer en værdifuld jorden ressource. Du måske ikke klar over de mange måder, at en familie eller enkelte affald vand. Det første skridt i at spare vand er at vide, hvordan det er spildt, og det andet trin handler opmærksomt for at rette op på dårlige vaner og undervise din familie til at gøre det samme.

Spare Badeværelse vand

Udskift dit gamle brusehoved med en vand-effektiv. Tage kortere brusebade, eller drej på vandet for at få våde, slå det til sæbe og slå det tilbage på til hurtigt skyl dig selv. Hvis du tager et bad, sætte karret op før tænde vandet. Lad vandet løbe, mens du børster tænder. Våd din tandbørste og slukke vandet mens du børste, og skyl. Hvis du får en drink vand i badeværelset, bruge, hvad der er tilbage i kop til vand en stueplante. Installere en vand-effektiv toilet.

Bevare køkken vand

Brug aldrig rindende vand til optøning mad. Når du får en drink vand i køkkenet, ikke smide halvdelen af cup ned i afløbet. Vand en plante, eller sætte det i jeres pet vand hoved. Slukke vandhaner stramt. Tildele et drikke glas til hvert familiemedlem hver dag. Det skærer ned på det vand, du bruger for mange opvask. Hvis du vaske op i hånden, skal du slutte op begge sider af vasken--én til vask og til skylning. Vask frugt og grøntsager i en gryde i stedet for under rindende vand. Sættetid gryder og pander, i stedet for at skrubbe dem under vand. Istedet for benytter renovationsafgifter, starte kompostering sidesten producere til din have.

Bevare landskabet vand

Justere sprinklerne så kun din græsplæne vandes. At minimere vand fordampning, vand tidligt om morgenen eller om aftenen. Feje fortov og indkørsler, i stedet for spuling det. Sætte en timer på din sprinklere og installere en regnsensor, så vanding ikke sker under en regnskyl. Reducere eller fjerne din græsplæne og erstatte det med tørke-tolerante planter og andre landskabspleje såsom rock, grus og trædesten. Installere regn tønder for at fange vand til gården. Bruge drypvanding i senge og grænser.

Diverse vand bevarelse

Vask kun fuld belastning af vasketøj og justere vandstanden til størrelsen af belastningen. Genbruge gråt vand i gården, hvis muligt. Kontrollere hele huset for utætheder og løse dem. Se din vandregning til at fange en usædvanlig høj bill, der kunne indikere en lækage i rørene eller under huset. Vask din bil på græsplænen, så du vand græsset på samme tid.