Hvordan at vokse sunde kirsebærtræerDe fleste mennesker, der dyrker kirsebærtræer i deres værftet gøre det for løv samt frugt. Træer blomstre i foråret. Hele træet bliver til en fantastisk udstilling af små hvide blomster. Der er mange sorter af kirsebærtræer. De fleste af dem vil vokse i områder med ordentlig pleje. Nogle træer er selv bestøvende, mens du skal plante flere træer til bestøvning med andre sorter.

Instruktioner

•Plant kirsebærtræet i det tidlige forår i et område, der har grobund, der dræner godt. Jorden er frugtbar, hvis det er mørkt i farven og dufter kraftigt af jorden. Et andet tegn på frugtbar jord er væksten af græs og andre blade. Hvis jorden ikke er tilstrækkelig, bland i sphagnum eller kylling gødning. Vælg et område, der skal modtage mindst otte timers sol om dagen.

•Kapacitet træ ugentligt i lange perioder med ingen regn. Kontrollere jorden regelmæssigt under andre gange og vand kun, når jorden er meget tør.

•Fertilize med generelle formål formel engang er i foråret hvert år efter det første år, at træet er plantet og igen hvert år efter frugt høstet. Sprede gødning eller benmel rundt om træet på andre tidspunkter, hvis det ikke trives.

•Harvest frugt da det er fast og moden. Tillad ikke at få alt for modne på træet. Brug saks eller Sakse til at fjerne frugt med mindst en tomme af stænglen stadig fastgjort. Dette vil hjælpe frugt til at holde sig frisk længere.

•Prune træ efter høst ved at afskære alle døende løv og filialer, der krydser over andre grene. Være forsigtig med ikke at over sveske fordi kirsebær kun vokse på grene, der er mere end to år gammel. Beskære kun på tør varme dage til at forhindre en svampeinfektion.

•Undersøg dit træ regelmæssigt for tegn på svamp på blade som godt som små huller i stammen eller grene. Svampen vil ligne små områder af mug eller fuzzy hvide pletter. Huller i træet er tegn på en insekt infestation. Hvis tegn på sygdom er fundet, skal du besøge din lokale Planteskole for at købe fungicider eller insekticider til behandling af problemet.