Hvad renser Rust bedst?

Hvad renser Rust bedst?


Rust er en generel betegnelse for forskellige typer af jernoxider, oprettes, når jern eller stål reagere på ilt luft fugt eller vand. Over et tilstrækkeligt tidsrum, jern eller stål konverterer til rust og til sidst opløses. Selvom rust fjernelse produkter er tilgængelige, husholdningsartikler fungerer meget godt og er bedre for miljøet.

Mild sure væske

Rust på flad (eller semi-flad) hårde overflader kan bryde væk fra rust pletten og er den nemmeste at fjerne. En mild syre---i form af ufortyndet eddike, eller nogensinde coca-cola---hjælper med at nedbryde de rust partikler. Efter at lade den flydende arbejde i rust, kan en husstand skrubbe børste arbejdede gentagne gange over den rusten overflade fjerne rust samt pletten har produceret.

Pimpsten

Efter påføring af syre i trin 1 og rengøring med børste, kan en stædig rust pletter eller pletter fjernes med en pimpsten. Lavet af porøs vulkanske klipper, bør sten placeret i varmt vand, før det er gnides over rust-området. Pimpsten er langt mindre sandsynligt at ridse husstand overflader end en standard wire svamp til rengøring af gryder, men lægge ikke for meget pres.

Salt og citron saft

Syrer fra husholdningernes eddike kan spise i stof og ødelægge det, så det ikke bør anvendes til rust pletter på tøj. I stedet bruge citronsaft og salt. Salt er hældt på rust pletten, og citronsaft hældes i salt indtil salt er for det meste gennemblødt gennem. Efter ca en halv time, skylles med koldt vand.

Ammoniak og vand

For hård rust pletter på stof, gælde en blanding af 2 spsk af ammoniak og 4 kopper vand med en klud. Derefter skylles i koldt vand.