Lyskontakten vil ikke arbejde når tilslutte ny loft Fans

Lyskontakten vil ikke arbejde når tilslutte ny loft Fans


Mange loft fans er udstyret med to elektriske afbrydere--én til at styre blæseren og én til at tænde lysene knyttet til fan boliger. Hvis lyskontakten undlader at tænde fan's lys, er der muligvis et problem med ledninger, parameteren eller lysene selv.

Skifte problemer

Hvis parameteren, der er forbundet med belysning-kredsløbet er blevet beskadiget under installationsprocessen eller er blevet defekt fra brug, kan parameteren ikke tænde lysene som forventet. Hvis dette er tilfældet, vil du nødt til at købe en udskiftning pull switch og erstatte parameteren før du prøver at tænde fan's lys. Udskiftning switche indeholder en ledninger skematisk og montage vejledning til at støtte dig i at erstatte parameteren.

Ledninger problemer

Selv de bedste switch er ubrugelig, medmindre det er forbundet til et kredsløb korrekt. Hvis de elektriske forbindelser er løs, eller hvis switch fører er forbundet til de forkerte dele af kredsløbet, kredsløbet ikke vil fungere korrekt, selvom switchen er i god stand. De fleste loft fans kommer med el-diagrammer, der viser, hvordan switchen er designet til at være kablet ind i kredsløbet. Hvis du mener, at parameteren er kablet ind i kredsløbet forkert, slukke for strømmen til fan-kredsløbet, åbne fan boliger og efterse de switch.

Lys problemer

Hvis kredsløbet og parameteren synes at være i god orden, kan problemet være, at lysene selv ikke fungerer korrekt. Forkert håndtering kan forårsage glødetråden i en glødelamper eller halogen pære til at svække for tidligt. Defekte pærer kan undlade at belyse overhovedet, eller kan opføre sig ujævnt når drevet. Pærer påvirket af disse betingelser kan forårsage pære fiasko, når switchen er tændt, og dette kan gøre det synes som om problemet er med lyskontakten ikke med pærer, selv.

Andre overvejelser

Hvis hverken lyset eller blæseren tændes når switchene er i positionen "på", kan strømforsyningen til blæseren er blevet afbrudt. Kontrollere sikring eller afbryder på boksen elektriske service til at verificere at kredsløbet er drevet. Hvis sikringen mangler eller effektafbryderen er i positionen "off" eller udløst, vil hverken lyset eller fan arbejde.