Negativer af overjordiske saltvandspools

Negativer af overjordiske saltvandspools


Saltvandspools bliver stadig mere populære for dem, der ikke kan lide eller ønsker at komme i kontakt med for meget klor, men stadig ønsker swimmingpools. Overjordiske pools er ikke så populær som inground puljer, men de er ofte billigere og nemmere at installere. Mange mennesker har svært ved at vælge mellem saltvand og klor svømmebassiner samt overjordiske eller inground pools. Mens der er nogle fordele ved at overjordiske saltvandspools, er der også nogle meget betydelige negativer.

Pris

Mens over jorden puljer er billigere end inground pools, de kan stadig være pebret og vedligeholdelse eller reparationer kan gøre dem endnu dyrere. Ofte en overjordiske pool kan synes som en bedre aftale end en inground pool, men hvis visse vigtige dele er billig og lav kvalitet, de kan bryde snart efter installation, tvinge ejere til at betale høje priser at omlevere. Saltvandspools generelt koster mere end chlorerede pools, fordi de har brug for klor generation af systemer, som kan være meget dyrt. På grund af den betydelige mængde salt behov, er den indledende opstart af saltvands-swimmingpool dyre.

Korrosion

Et stort problem for mange potentielle saltvandspool ejere er det faktum, at salt kan forårsage korrosion. Dette har potentiale til at ødelægge rørene i en pulje. Med en overjordiske pool er et stort problem, at salt vand stænk ud af puljen og lander på græs eller græsplæne møbler. Hvis dette sker for ofte, over tid, kan det have en negativ indvirkning på de omkringliggende områder. For eksempel, græsset kan dø, jorden kan blive sterile og saltvand kan ødelægge havemøbler. Til sidst, plænen skal være re sod og dyre græsplæne møbler eller dæk har brug for reparation eller udskiftning.

Vedligeholdelse

Mange mennesker tror, at en overjordiske saltvandspool betydeligt skærer ned på tid brugt på vedligeholdelse. Dette er faktisk ikke sandt. Overjordiske saltvandspools kræver lige så meget vedligeholdelse som inground chlorerede swimmingpools. Swimmingpoolen har stadig brug for regelmæssig rengøring og klor og pH-niveauer har brug for hyppig overvågning. Hvis at komme væk fra klor er en bekymring, vil saltvand pools ikke lave noget. Saltvandspools stadig bruge klor, som har bør for overvågning og efterfyldning på en regelmæssig basis. Saltholdighed niveauer brug for overvågning og tilsætning af ekstra vand, således at vandet ikke bliver alt for salt.