Blå Atlas cedertræ landskab idéer

Blå Atlas cedertræ er også kendt ved sit videnskabelige navn, Cedrus atlantica. Denne langsomt voksende stedsegrønne træ har korte nåle og en støvet blå-grøn farve, der er ganske slående. Hvis du forsøger at indarbejde disse træer i din landskab, overveje deres visuelle appel og din eksisterende anlæg valg.

Udformningen af huset

Blå Atlas cedertræ vokser op til 120 fod i højden i naturen, men når dyrkede forbliver omkring halvdelen af denne størrelse. Dens vækst er primært lodret i det første tiår efter plantning. Middelhøjde og lodret vækstmønster skaber en glat lodret linje, der er perfekt til accenting rundt et hjem. Plant to på hver side af forsiden af dit hjem for en elegant ramme, eller sprede dem langs omkredsen.

Funktion

Et landskab funktion sætter en stor plante, som en stor busk eller træ, midt i et åbent rum for en stærk visuel effekt. Den grædende række Cedar atlantica, ofte kendt ved navn Glauca pendula, er perfekt til en show-stopper funktion i deres hjem landskab. Den lyse blå-grøn farve og yndefuldt svungne grene matche en række bunddække muligheder for omkring træet med et højbed.

Barske steder

På grund af tilpasningsevne af blå Atlas cedre vokser de godt i klimaer med både indefrysning vintre og tørke-ramte summerss. USDA hårdførhed zoner for denne plante spænder fra 6 til 9. Nogle stedsegrønne planter kan ikke håndtere sådan en række betingelser og er kun egnet til enten koldt eller varmt klima. Ørken stater Prøv såsom Arizona og Nevada ofte opleve temperatur falder under vinternætter, der dræber flere tropiske planter, så at tilføje en blå Atlas cedertræ til dine ørken landskabspleje projekter.

Vinter interesse

Som med alle evergreens, fungerer blå Atlas cedertræ godt for vinter farve og interesse i dit hjem landskab. Det virker godt, fordi den kølig blå farve kort nåle kontrast godt mod sne. Når de blandes med andre stedsegrønne planter af en lignende vækstmønster som deodar cedertræ og fir pine, arbejde disse tre træer for at skabe en visuel barriere, der vil holde sin løv om vinteren. Dette skaber et naturligt og attraktivt privatliv eller vind barriere.