Den bedste dækning for en Sand-filtreret spabad

En sand-filtreret boblebadet eller spa anvender et filter med et fint medie såsom sand til at slippe af med uønskede partikler. Den syntetiske sand skaber en fint substrat. Når vandet passerer gennem dette substrat, flyde vandmolekyler forbi mens partikler bo bag, fanget. Disse filtre er en traditionel mulighed for svømmebassiner og spabade og bør ikke påvirke din beslutning, når de køber et spabad dække. Din primære bekymring bør være holdbarhed, vejrbestandighed og styrke.

Materialer

Kigge efter en hot tub cover lavet af high-density materiale, så det varer så længe som muligt. De fleste dækker er lavet af nogle type af plast skum. Skum tæthed er bedømt i pounds. De bedste dækker har en 2 eller 3 pund tæthed rating. Disse dækker typisk kommer med 4 tommers tykkelse, så undgå covers, der er tyndere end dette. Skummet bør have en indre polyethylen lag og en vinyl dække til at modstå vandskader.

Koniske design

Den bedste dækning for dit spabad afhænger af din klima. Hvis du bor i et område, der oplever hyppige nedbør eller snefald, kigge efter en kegleformede design, der har en skrå eller riller indbygget i låget. Dette kanaler vand og sne væk fra spa, holde materialet bliver vandlidende og udvikle mug problemer. Flad dækker er helt acceptabelt i tørretumbler klimaer hvor vandspørgsmål er ikke et problem. I meget solrige klimaer, købe en dækning, der har marine-grade vinyl velegnet til UV-beskyttelse.

Sikkerhed

Hvis børn ofte bruge dit spabad eller spille nærliggende, bør den bedste dækning af dine behov også omfatte en form for sikkerhed. Mange dækker komme med låse og skruer designet til at holde folk fra at bruge boblebad uden nøgle eller kombination. Binde stropper er handy, selvom du ikke har børn. Disse stropper sikre dækslet på plads med et par af snaps og forhindre, at dækslet til blæser væk i kraftig vind.

Brugervenlighed

Der er en række ekstra funktioner kan du vælge baseret på hvordan du bruger hot tub. Den bedste, mest beskyttende dækker kan vejer mellem 40 og 45 pounds. Hvis det lyder tungt, købe en dækning, der har en automatisk eller remskive-baserede hejse systemet, der gør det meget lettere at fjerne dækslet. Selv med de mest holdbare materialer, dækker kun sidste flere år på de fleste, så ikke anser dette en engangs-omkostninger. Den bedste form for spabad dækning kan være den, du har råd til at erstatte lejlighedsvis snarere end en med alle klokker og fløjter.