Hvordan at slippe af mug på beton

Hvordan at slippe af mug på beton


Skimmel discolors beton, og mug sporer sive ned i betonen under overfladen på grund af den porøse karakter af beton. En let rengøring af betonoverfladen ikke fjerner alle af mug, betydning rengjort ukorrekt mugne konkrete forbliver en sundhedstrussel for mennesker og dyr. For at slippe af mug på beton, fulgte ren beton med en generel rengøring løsning en tunge belægning af mug-drab sæbe.

Instruktioner

•Tag på beskyttende gear at holde skimmelsporer ud af dine hænder og fødder og ud af dine øjne og luftveje.

•Pour 2 tbsp. fad vaskemiddel og varmt vand i en spand, og bland dem forsigtigt med moppen.

•Saturate gulvet med moppen. Ikke vride moppen når du løfte den ud af sæbevand. Moppe op det overskydende vand efter mætte gulvet. Dumpe det beskidte vand efter gulvvask. Tør svampesporer bliver luftbårne når flyttet, så fugte betonen grundigt er vigtigt for dit helbred.

•Pour 1 kop blegemiddel og 1 gallon af varmt vand i spanden. Hæld om en kop af blandingen på betonen og krat det med kosten børster. Tilføje flere blegemiddel vand, når området begynder at se tørt. Fortsætte iblødsætning og skrubbe indtil hele overfladen er gennemblødt med blegemiddel.

•MOP op overskydende blegemiddel vand og udsætte beton til cirkulerende luft enten ved at åbne døre og vinduer eller indstille en fan til at blæse på den. Du behøver ikke at skylle blegemiddel vandet væk.

Tips & advarsler

  • Brug ikke en svamp moppe til trin med vandets blegemiddel, fordi bleach ofte reagerer med svampe, forårsager dem til at bryde og falde fra hinanden.