Sådan installeres armaturer i en serie

Når du indtaster et rum, flip kontakten og sende magt til mere end ét lys, kender du disse lys er installeret i en serie. Du installerer en serie af lamper, så at en lyskontakt kontrollerer hvert lys. Installation af lys i en serie er ikke meget anderledes end ledninger et lys armatur til en lyskontakt. Når du ved hvordan man wire to lys i en serie, kan du fortsætte og wire så mange lys i serien som dit kredsløb kan håndtere.

Instruktioner

•Køre den et 12 - eller 14-gauge beklædt kabel med jorden fra de vigtigste strømkilde op til den lyskontakt elektrisk box. Send 4 til 5 inches af wiren gennem det elektriske felt og bruge en wire strippere for at fjerne 1/2-inch gummi belægning fra hver ledning ende. Bøje den sorte ledning udgangen til en U form med tænger.

•Løsn skruerne på lyskontaktens side med en flathead skruetrækker. Wrap den bøjet sort ledning omkring én skrue og stramme skruen for at holde wiren på plads.

•Klippe en 5-tommer lange stykke af grønne eller nøgne kobber grundstødning ledning fra beklædt kablet. Strimmel 1/2-inch gummi belægning fra både slutter og bøje ene ende til en U form. Wrap den bøjede ende omkring den lyskontakt grønne grundstødning skrue og stramme skruen.

•Ansigt til første lampen og sende en fisk bånd gennem wire hullet af den lampen elektrisk box og over til den lyskontakt elektrisk box. Du kan køre ledninger enten gennem loftet, på tværs af loftet bjælker eller gennem kælderen under spærene. Dette afhænger af hvor armaturerne er placeret og hvilken metode der passer bedst til dit hjem.

•Sno beklædt kablet rundt fisk tape kroget ende. Hjuls fisk båndet tilbage til lampen, da det trækker ledninger med det. Forlænge ledningerne 5 til 6 inches i den lampen elektrisk boks. Gå tilbage til den lyskontakt elektrisk box og klippe ledningerne.

•Holde den grønne ledning fra strømkilden sammen med den korte grønne ledning knyttet til lyskontakten og grønne ledning du trukket til den lampen elektrisk boks. Spænd en wire møtrikken over tre enderne. Hold den hvide ledning fra strømkilde med den hvide ledning du trukket til den lampen elektrisk box og stramme en wire møtrik over dem. Gå tilbage til den lampen elektrisk box.

•Indgive en fisk tape fra den lampen elektrisk boks hen til den næste lampen elektrisk boks. Tilslut beklædt kablet til slutningen af fisk tape og trække det tilbage til det første lys armatur. Strimmel 1/2-inch gummi belægning fra ledningerne ender.

•Sæt den sorte ledning kommer fra lampen ved siden af den sorte ledning kommer fra lyskontakten og sort ledning du bare trukket fra den næste lampen elektrisk box. Spænd en wire møtrikken over disse tre ledninger. Gør det samme med de tre hvide ledninger og de to grønne ledninger. Gå til den anden lampen elektrisk box.

•Klippe ledninger så de udvider 5 til 6 inches ind i lampen er elektrisk box. Hvis du har en anden lampen ønsker du at ledning til serien, send fisk tape fra denne elektrisk box til at elektrisk boks. Tilslut ledningerne på samme måde som du gjorde i trin 8.

•Afslut serien ved at dreje en wire møtrik over de sidste to sorte ledninger og de sidste to hvide ledninger. Skruen jordforbindelse, inde i lampen elektrisk box. Bøje den grønne ledning udgangen til en U form og pak det omkring grundstødning skruen. Stramme skruen for at holde wiren på plads.

•Skub lyskontakten og ledninger inde i det elektriske felt. Linje op de lyskontakt skruehullerne med den elektriske boks skruehuller og sikkert det på plads med de medfølgende skruer. Gør det samme for hvert lys armatur.

Tips & advarsler

  • Før du arbejder med elektricitet, slukke de vigtigste strømforsyning fra afbryderknappen og teste power supply ledninger med et kredsløb tester.