Sådan tilsluttes telefon stik ledninger

Sådan tilsluttes telefon stik ledninger


Tilslutning af ledninger i et telefonstik er ikke meget kompliceret. Der er typer af telefon stik, en flush mount og en overflade mount. Begge typer arbejde det samme, men den flush mount tillægger en stikkontakt boks og overflade mount skruer direkte til væg eller baseboard. Bolig telefonlinjer har fire ledninger. En enkelt telefonlinje kun kræver to af ledningerne og to telefonlinjer kræver alle fire ledninger. Det er god standardpraksis at forbinde alle fire wire til telefonstik, selvom du kun har en enkelt telefonlinje.

Instruktioner

•Tag seks inches af plast ydre kappematerialer på telefon-kabel, ved hjælp af den relevante slot på wire strippere. Fjerne 1/2-inch af isolering fra enderne af hver ledning, og bøje de nøgne ender i krog figurer.

•Løsn skruen på telefonstikket. Matche op ledning farver på telefonstik til farven på ledningerne i telefonkabel. Krog ledningerne omkring skruerne med samme farvede ledninger, har den åbne ende af krogen, vender mod uret. Stramme skruen for at sikre ledninger til telefonstikket.

•Skru telefonstik til boksen stikkontakt med skruerne til rådighed, hvis det er en flush mount telefonstik. Hvis det er en overflade mount telefonstik, skrue telefonstik til baseboard eller mur stud. Anbring dækslet over stikket og Fastgør det med skrue forudsat.

Tips & advarsler

  • Hold små børn og kæledyr væk fra enhver telefonlinjer. De kan blive alvorligt såret, hvis de tygge på telefonlinjer.
  • Telefonlinjer bruger lav spænding elektricitet, men kan give dig et chok, når telefonen ringer.