Sådan fjerner sæbe Film fra Windows

Ironisk nok, hvis du bruger mere sæbe i dit brusebad eller badekar, vil du være mindre tilbøjelige til at se en opbygning af sæbe udskud og sæbe film på dit brusebad, badekar og badeværelse windows. Sæbe film er forårsaget af molekyler fra sæbe, som bryde gebyr og knytte sig til fedt, der skyller ud af det menneskelige legeme og klamrer sig til enhver overflade, det rører. SOAP-film rengøringsmidler er designet til at nedbryde disse molekylære forbindelser, forlader din windows ren og film gratis.

Instruktioner

•Purchase en kemisk renset indeholder ammoniak eller natriumhydroxid; en af disse forbindelser vil nedbryde sæbe og fedt molekyler. Anvende renset med en klud eller svamp efter anvisningerne på din bestemt produkt.

•Mix lige dele bagepulver og vand til at danne en slibende pasta for at fjerne sæbe film. Balancere blandingen, så det danner en pasta, som vil klamre sig til vinduet.

•Rub indsætte på vinduet med en klud eller svamp. Lad det stå i mindst 10 minutter, derefter tørre væk pasta og afskum med en fugtig klud.

•Pour eddike i en sprayflaske og spray direkte på vinduet. Ikke fortyndes eddike med vand. Lad det stå i mindst 10 minutter og derefter tørres rene med en klud eller svamp.

•Brug tørretumbler ark på samme måde du ville bruge en klud til at rengøre windows. Slibende overfladen af tørretumbler ark vil hjælpe til at fjerne sæbe film.

Tips & advarsler

  • Aftørring windows med en avis i stedet for papirservietter eller washrags hjælper med at forhindre striber. Hvis filmens sæbe er tørret ind på vinduet i et stykke tid, vil det være sværere at fjerne. Gentag trinnet, eller prøve mere end én metode, pletten viser sig vanskeligt.
  • Altid læse alle instruktioner og advarsler på kemiske rengøringsmidler, og bære beskyttelseshandsker.