Sådan Root japanske Kakifrugter

Sådan Root japanske Kakifrugter


Japansk Kakifrugter, eller Diospyros kaki, stammer fra skove i det østlige Kina og er nu dyrkes i varmt, tempererede regioner verden over for deres spiselige frugter. Træerne vises en spredning krone, at Topper 30 fod i højden, med en tæt baldakin læderagtige, mørke-grønne blade og en sommeren udstilling af blomster, der modnes til stor, orange frugter i efteråret. Ligesom de fleste persimmon arter, japansk Kakifrugter root nemt fra frø, men de vokser langsomt, at tage op til seks år til at bære den første afgrøde af frugt.

Instruktioner

• Indsamle frø fra en moden japansk persimmon frugt i efteråret. Skyl frøene i koldt vand til at vaske væk papirmasse. Sprede frø på et mesh skærm eller dørslag og lad dem tørre i en time eller to.

•Sæt japansk persimmon frø i en sugekolbe fuld af vand, der er 85 grader Fahrenheit. Sættetid frøene natten over.

•Forbered en rode pot for hver af japansk persimmon frø når de er færdig med iblødsætning. Fyld 10-tommer børnehave beholdere med en blanding af 4 dele pottemuld kompost og 1 del medium-grus sand. Hæld 3-4 kopper vand i hver rode pot til at fugtes jorden.

•SOW en japansk persimmon frø i hver potte. Tryk på frø 1/2 tommer i rode blandingen. Dække det helt og fast jord omkring den.

•Sæt potteplanter japansk persimmon frø på en varme mat indstillet til 75 F nær en kilde af naturligt lys. Vand frøene så ofte som nødvendigt for at holde jorden fugtig i en dybde af 1 tomme.

•Se for tegn på spiring i 20 til 30 dage. Holde sætteplante varme og fugtige indtil foråret, og derefter plante det i en permanent seng når udendørs lufttemperatur bo over 55 F om natten.