Er hukommelse skum madrasser sikker for børn?

Er hukommelse skum madrasser sikker for børn?


Hukommelse skum--en tætte produkt anvendes til madrasser, toppers og puder at forme til formen af kroppen--vælges ofte af mennesker, der ønsker at lindre ømhed og smerter, udvikle fra trykpunkter mens du sover. Kendt som en blød sovende overflade, kan forældre vælge en hukommelse skum pude, madras eller topper for deres barn. Før du sætter dit barn til at sove på en hukommelse skummadras, men sørg for det er sikkert.

Hvad er hukommelse skum?

Hukommelse skum, primært bestående af polyurethan, bliver mere fleksibel og tyktflydende, når en person liggende på den. Skummet komprimerer og forme til vægtbærende kropsdele. Når personen, der kommer, forblive indtrykkene på plads for en periode indtil hukommelse skum genvinder sin oprindelige form.

Sikkerhed

Hukommelse Skummadrasser, samt toppers og puder, er acceptabel for børn over et år gammel. Spædbørn kan under et år placere deres ansigt på det bløde materiale, således at deres luftvejene passager er blokeret og de kvæle. Selv om deres luftvejene passager ikke er spærret i en sådan stilling, et spædbarn kan indtagelse hans egen udåndede kuldioxid, øger risikoen for vuggedød, ifølge WebMD.com.

Andre oplysninger

Børn skulle under et år sove på en fast madras uden bløde, fluffy sengetøj, som kan være en fare. Hvis forælder og barn sover sammen, skal du vælge en sovende overflade end hukommelse skummadras eller topper. Sovende kiler, er især dem af hukommelse skum, farlige for børn under 12 måneder.

Alternativer

Hvis du ønsker at give en blødere sovende overflade for dit barn og undgå hukommelse skum på samme tid, har du muligheder. Der er en række rullemadrasser på markedet, som du kan placere på dit barns seng. Disse omfatter quiltet eller æg-kasse Skummadrasser. Det er vigtigt ikke at placere nogen form for strøelse i et spædbarn barn bed, som kunne udgøre en risiko for hendes sikkerhed.