Hvordan du gemmer din Shamrock plante

Hvordan du gemmer din Shamrock plante


Shamrock er symbol for Irland og for St. Patrick. Ifølge legenden brugte St. Patrick Brefliget shamrock for at undervise den kristne doktrin om treenigheden for irske. Ud over sin kulturelle betydning er shamrock en nem stueplante til at vokse. Desværre, mange ejere af shamrock dræbe uforvarende deres anlæg, fordi de ikke anerkender de sygdomme, der angriber shamrocks, eller de er ikke klar over, at hver vinter shamrock ligger hvilende i to eller tre måneder.

Instruktioner

•Tjek for klæbrig gjord, der vises mellem stilke og blade af din shamrock — sladderhank tegn på en edderkop mide angreb. Som disse næsten usynlige skadedyr sutter ud af plantens sap, vil shamrock vokse syge og dø.

•Mix et par dråber af flydende fad vaskemiddel i vandet og Tilsæt hvidløg. Spray blandingen på shamrock. Dette hjem afhjælpe dræber spider mider.

•Repot din shamrock hvis du bemærker orange rusten pletter på undersiden af plantens blade. De orange spots er svamp rust, en parasit, der vil dræbe din shamrock. For at dræbe svampen sporerne, vask pot i sæbe og varmt vand, tør grundigt, så vask puljen igen med neem olie. Repot shamrock i frisk pottemuld, og vand med friskbrygget kamillete.

•Afbryd vanding din shamrock så snart bladene begynder at blive brune, stænglerne synes tynd og planten mister sin busket udseende. Typisk disse symptomer vises i begyndelsen af vinteren og er et tegn på at shamrock går ind i sin sovende periode.

•Trim fra de brune blade af din shamrock. Placer planten på et køligt sted som din kælder eller et ubrugt rum i dit hus eller lejlighed. I løbet af plantens vinter hvilende fase, Giv det kun lidt vand om en gang om ugen.

•Når foråret kommer, slukke shamrock med vand, giver det nogle all-purpose stueplante gødning og placere det et sted, hvor den kan modtage lyse, indirekte sollys.

Tips & advarsler

  • Lad kamille te afkøle før du bruger det til vand din shamrock. Varm te vil skade og muligvis dræbe dit anlæg.