Hvordan at forsegle eller Caulk et våbenhus

Hvordan at forsegle eller Caulk et våbenhus


En veranda har mange, mange samlinger, der skal tætnes for at forsegle fugt og bugs. Veranda deck, selv tætnes ikke, men ansigtet af våbenhuset, spindler, loftet og alle trim arbejde behøver at være tætnes. En akryl Silikoniseret caulk formuleret for udvendige ansøgninger er en til at bruge til dette job, fordi dens fleksibilitet gør det muligt at udvide og kontrakt som verandaen varmer og køler med daglige temperatur variationer. Hemmeligheden til caulking veranda klippe spidsen af caulk røret til højre hul størrelse.

Instruktioner

•Anvend en stålbørste til at løsne alle løs eller afskalning maling. Støv hver knæk, fælles, søm eller kløft, der ikke har været forseglet eller tætnes ved hjælp af en støv børste. Støvsug støv ud, hvis det er nødvendigt.

•Læg et rør af udvendige akryl Silikoniseret caulk i en fugepistol og klip spidsen af pistolen på en 45-graders vinkel ved hjælp af en hobbykniv. Klip en lille spids ned ad gangen, indtil du får den ønskede diameter hul størrelse. Den bedste hul størrelse for de fleste forsegling er mellem 1/16-1/8 af en tomme.

•Få op på en stige og caulk mellem lamellerne af våbenhusets loft. Caulk fra side til side og glat hver perle af caulk med fingeren. Tør overskydende caulk off lameller og din finger med en fugtig maler rag. Caulk vandrette linjer omkring våbenhuss indvendig loft trim arbejde. Flytte stige så mange gange som nødvendigt for at udføre jobbet. Anvende en 2 - 3 fod perle ad gangen, så caulk plejer tack op, før du kan glatte det.

•Caulk fuger omkring den våbenhus kolonner, gelændere, spindler og ydre trim arbejde. Denne opgave kan tage timer hvis våbenhuset har særligt udsmykkede træværk. Caulk trim arbejde langs den nederste del af indre veranda væggene ved siden af huset. Gå rundt på forsiden af våbenhuset og caulk alle trim arbejde. Hvis håndlister går op ad trinene er træ, caulk, hvor stolper tilsluttes skinnerne.

Tips & advarsler

  • Må ikke ærgre sig, hvis du går glip af en fælles her eller der. De er nogle gange svært at se hvis våbenhuset er i forfald, eller hvis det er første gang, maleri det. Efter den første lag primer eller finish maling, revner jer savnet vil skille sig ud gerne ømme tommelfingre. Kigge efter disse og caulk dem.
  • Caulk ikke en veranda, når du ved fugt er fanget i sprækkerne. Caulk kan fælde fugt og vridning kan forekomme.