Hvordan til at trimme kirsebærtræer

Reglen for ordentlig pleje af kirsebærtræer er at behandle dem som delikat, som de ser ud. Kirsebærtræer vil vokse og give de mest frugt når trimmet i det korrekte mode. Kirsebærtræer har ikke en særlig lang levetid--omtrent 20 eller deromkring år samlede-- men du skal holde dem ordentligt vedligeholdt og godt trimmet for dem at overleve selv så længe. Trim dem hvert år for at holde en afbalanceret linje af tilskyndes vækst, og at holde grene stærk.

Instruktioner

•Harvest nogen frugt fra din cherry træer før trimning, fortrinsvis i sommer. Selv om de fleste frugt-baserede træer er beskåret i af efteråret slutningen eller tidlig vinter, kirsebær træer har en højere sårbarhed over for sygdomme. Det er bedre at trimme dem mens vejret er varmt, men ikke for varmt.

•Trim fra de døde, døende eller syge områder af træet. Denne proces giver kirsebærtræ til at forbedre fremtidige vækst, og udnytter befrugtende og naturlige vanding for at styrke sin sunde grene. Det hjælper også forhindre en linje i forsvaret mod sygdom og bakterier fra stoppe sund trævækst.

•Kontrollér base af træ for tegn på vilde frø vækst. Grave disse op uden at beskadige de vigtigste rødder. I nogle tilfælde vil du kunne bare klippe dem væk.

•Trim kirsebær grene på en vinkel omkring 1/4 til 1/2 tommer fra den nærmeste bud på lemmer. Dette begrænser væksten af grenen samtidig opretholde den generelle sundhed og styrke af træet. Skære grenene på en vinkel hjælper træet opretholde en vand-fri base, der kan rådne lemmer og fører til bakteriel infektion eller sygdom.

•Kontrollér træ for nogen beskadigede områder. Bruge træ fugemasse eller beskæring pasta til at dække alle områder af fejl, der kan have været gjort. Pasta vil fungere som et antibiotikum til det beskadigede område og holde nogen bakterier eller skadedyr fra at dræbe træet.