Hvad kan jeg gøre med min tulipan poppel træ?

Tulipan poppel, Liriodendron tulipifera, går under andre navne, herunder tuliptree, gul poplar og tulip magnolia. Det hører til familien Magnolia, producerer blomster værdig af displayet. Imidlertid begrænser de potentielle størrelse af tulip poplar hvordan og hvor du kan bruge dette træ.

Modellen træ værdig

Tulip poplar har nogle problemer med at opnå størrelser mellem 70 og 90 fødder. Native til øst fra sydlige områder i New England til Florida, det undertiden toppe 150 fod høje. Den har blade, der er så lang og bred som 8 inches, med hvert blad med en form, der ligner silhuet af en tulipan. Dette giver alene træet ornamentale appel, men de blomster, som er kombinationer af orange, grøn og gul, ligne dem af tulipanen. Den furede grå bark er attraktive, bemærker Plantedatabasen University of Connecticut. Alle disse funktioner kombineres for at gøre tulip poplar en værdig modellen træ til din værftet.

Faktorer at overveje

Potentialet for tulipan træ at nå store højder begrænser, hvor du kan bruge en i din landskab. Denne art kræver et vidt åbent område, hvor det kan vokse uhindret. Andre faktorer, der dikterer, hvor du kan bruge en tulip poplar omfatter træets affinitet for lidt Sure, frugtbar og fugtig jord og træets foragt for varme, tørre steder. Du kan plante et tulip poplar sikkert mellem US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 4 til 9, hedder Missouri botanisk have.

Plusser og minusser

Blandt de plusser tulip poplar har er at gå til det at træet ikke er en favorit destination for den glubende sigøjner møl, der ofte defoliates andre arter. Tulip poplar har mulighed for at skabe prangende falde farve med sine løv, da det viser nuancer af gul. Inkluderet i ulemperne ved tulip poplar er at få planter vokse nedenunder det på grund af dens lavvandede rodsystem. Træet er svag og udsat for skade under storme. Tulip poplar, er mens relativt fri for sygdomme og skadedyr, sårbar over for angreb fra bladlus, som derefter kan udfældes problemer med sine løv. De prangende blomster udvikle nær toppen af træet, hvilket gør dem svære at se.

Kultivar indstillinger

Du kan vælge forskellige sorter af tulip poplar passer til din særlige smag og behov inden for landskabet. Mindre versioner omfatter Compactum og Ardis, som er tilgængelige for grundejere med mindre værfter. En broget form, kendt som Aureomarginatum har en upåklagelig ry for at producere grøn-gule blade. Det vil vokse så høj som 80 fod, hvilket betyder, at det kræver masser af plads. En sjælden form for tulip poplar, ligner næsten rektangulær efterlader, er Integrifolium.